Sandık Kokusu son bölüm izle (19. Bölüm full izle) Sandık Kokusu 19. Bölüm izle full hd tek parça!

Sandık Kokusu 19. Bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Başrollerinde; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin yer aldığı dizinin yeni bölümünde Karsu, Hasan'ın dükkanına gidip onunla sert bir konuşma yaparken, Reha'nın Atilla için kardeşine söylediği tehditkar sözleri dikkat çekiyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Sandık Kokusu son bölüm 19. Bölüm full izleme sayfası. Sandık Kokusu 19. Bölüm izle full hd tek parça!

Sandık Kokusu 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show TV'nin, yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu'nun son bölümünde Atilla'yı affetmekte zorlanan Karsu, Hasan Beye sert tepki verir. Atilla'nın Hasan'a "Karsu'ya en ufak bir şey yaparsan dağıtırım burayı!" demesi ise gerilimi yükseltiyor. İşte Sandık Kokusu 19. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Sandık Kokusu 19. Bölüm izle full hd tek parça!

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA!

Sandık Kokusu 19. bölümüyle 24 Nisan 2024 Çarşamba akşamı Show TV'de...

Sandık Kokusu 20.Bölüm Fragmanı | Lale'nin intikamı... Sandık Kokusu 20.Bölümde neler olacak?

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sandık Kokusu'nun 19. Bölümünde; Filiz, Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya yeltenirken, Karsu, Hasan ile ilgili bütün gerçekleri anlatmaya başlar.

Hasan'ı tanımayan Karsu, yeni gelen esnafı sıcak karşılarken Atilla ise şok içindedir. Babasını yalnız yakalayıp Karsu'dan uzak durmasını ister.

Irmak zor da olsa elindeki bütün delilleri teslim ederek Adnan'ı ihbar eder. İhbar edenin kendisi olduğunu itiraf eden Irmak ve Adnan arasında yüzleşme yaşanır.

Atilla'nın boşanır boşanmaz Karsu ile birleşeceğini bilen Reha, onları durdurmak için Hasan'la görüşmek gibi bir takım planlar düşünür. Reha'nın planları düşündüğü gibi işleyecek midir?

Hasan'ın kim olduğunu öğrenen Karsu, Filiz'i Hasan'ın kebapçısına girerken görür. Filiz'in görüştüğü Hasan'ın, Atilla'nın babası Hasan olduğunu anlayıp annesinin peşinden kebapçıya girer.

Filiz, Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya yeltenirken, Karsu, Hasan ile ilgili bütün gerçekleri anlatmaya başlar.