Sandık Kokusu 19. bölüm fragmanı | Filiz'e büyük şok! Hasan bey, mafya babası olduğu ortaya çıktı

Sandık Kokusu 19. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Dizide bu hafta Hasan, Atilla'nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gitti. Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert çok şaşırdı. Ancak korkmak yerine yılların hesabını sordu. Peki, Sandık Kokusu 19. bölüm fragmanı çıktı mı? Sandık Kokusu'nda haftaya neler olacak?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu bu akşam 18. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel'in yer aldığı dizide Mafya işlerinden tamamen elini çeken Atilla, kitapçının yanında kafe açar. Bu duruma sinir olan Karsu ile aralarında tatlı çekişmeler başladı. Peki, Atilla, Lale'den boşanabilecek mi?

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜM FRAGMANI

Sandık Kokusu 19. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Sandık Kokusu 19. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın.

Sandık Kokusu 18. bölüm izle tek parça! Sandık Kokusu son bölüm izle full HD!

SANDIK KOKUSU'NUN 18. BÖLÜMÜ ÖZETİ

Atilla, Lale'ye boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Lale pek istekli olmasa da kabul etmiş gibi görünür. Bakalım sonrasında neler yapacaktır?

Hasan, Atilla'nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gider. Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert çok şaşırır. Ancak korkmak yerine yılların hesabını sorar.

Irmak, Adnan uyur uyumaz bilgisayarını kurcalamaya başlar. İstediğini almıştır ancak bulduklarıyla ne yapacağına karar veremez.

Mafya işlerinden tamamen elini çeken Atilla, kitapçının yanında kafe açar. Bu duruma sinir olan Karsu ile aralarında tatlı çekişmeler başlar. O sırada bir dükkanın daha açılışı için hazırlık yapılıyordur. Acaba yeni komşu kim olacaktır?

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu "Sandık Kokusu"nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de Show TV'de.