Sandık Kokusu 18. Bölüm fragmanı | Hasan ve Atilla'nın sırrı ortaya çıkıyor! Odaya kim girdi?

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memilli'nin başrolünde yer aldığı Sandık Kokusu 17. bölümü ile ekrana geldi. Cevdet'in de yardımıyla Karsu'yu kaçıran Atilla, ona her şeyi anlatacaktır. Peki bütün gerçekleri öğrendiğinde Karsu'nun Atilla'ya tepkisi ne olacaktır? Hasan ve Atilla'nın konuşmasını kim duyacaktır?

Sandık Kokusu 18. Bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. O3 Medya'nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi 'Sandık Kokusu'nda bu hafta Atilla'nın artık babasını ikna etmek için çiftliğe gitti. Atilla'nın geldiğini duyan Hasan, çalışma odasına çekildi. Hasan ve Atilla, çalışma odasında konuşurken kapı açıldı. İçeri kim girdi?

SANDIK KOKUSU 18. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Sandık Kokusu 18. bölümü fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Sandık Kokusu 18. bölümü fragmanı izlemek için tıklayın.

Sandık Kokusu 17. Bölüm izle tek parça! Show Tv Sandık Kokusu son bölüm izle full HD!

SANDIK KOKUSU 17. BÖLÜM ÖZETİ

Adnan'ın ihanetini sindirmek, Irmak için çok zor olsa da Filiz, ağır bir yükten kurtulduğu için rahatlamıştır.

Hasan ile iş yapmak isteyen Reha, bir şekilde yine görüşme ayarlar. Ancak Hasan'ın dikkatini, Reha'nın laf arasında anlattığı Filiz'in geçmişi çeker.

Irmak, Adnan'ın yanına yalıya geri dönüp her şey yolundaymış gibi davranır.

Sandık Kokusu 17. Bölüm izle tek parça! Show Tv Sandık Kokusu son bölüm izle full HD!

Cevdet'in de yardımıyla Karsu'yu kaçıran Atilla, ona her şeyi anlatacaktır. Peki bütün gerçekleri öğrendiğinde Karsu'nun Atilla'ya tepkisi ne olacaktır?

Atilla'nın artık babasını ikna etmek için bir planı vardır ve konuşmak için çiftliğe doğru yola çıkar. Filiz de Türkan'la birlikte, Hasan'ın düzenlediği sıra gecesindedir. Atilla'nın geldiğini duyan Hasan, çalışma odasına çekilir.

O sırada tuvalete gitmek için odadan ayrılan Filiz, fırsattan istifade etrafa bakınır. Hasan ve Atilla, çalışma odasında konuşurken kapı açılır fakat içeri giren kimdir?

Sandık Kokusu yeni bölümüyle 3 Nisan Çarşamba 20.00'de Show TV'de!