Show Tv Sandık Kokusu son bölüm izle kesintisiz, full HD! Sandık Kokusu 16. bölüm izle tek parça!

Show TV'nin, yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi 'Sandık Kokusu' çarpıcı gelişmeleriyle izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Dizide bu hafta Atilla, kitapçıya Karsu ile konuşmaya gelir ve akşam otelde buluşmak için sözleşirler. Atilla'yı nasıl bir oyun bekliyordur?

Show Tv'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu dün akşam 16. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde; Karsu eve geç dönünce Irmak ve Filiz onu sıkıştırır. Irmak'ın sözlerine daha fazla dayanamayan Karsu, Adnan'ın onu aldattığını söyler...

SANDIK KOKUSU 16. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

Sandık Kokusu fragmanı | Sandık Kokusu 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

SANDIK KOKUSU 16. BÖLÜM ÖZETİ

Sandık Kokusu'nun 16. Bölümünde; Karsu eve geç dönünce Irmak ve Filiz onu sıkıştırır. Irmak'ın sözlerine daha fazla dayanamayan Karsu, Adnan'ın onu aldattığını söyler.

Ömer, Filiz'i estetik doktoruna götürme bahanesiyle Hasan ile buluşturur. Filiz de Hasan'dan etkilenince tekrar buluşmak için adımlar atarlar.

Şirkete Adnan'ı ziyarete giden Irmak, Selvi'nin Adnan'a olan yakınlığından hoşlanmaz. Adnan'a güvense de içine kurt düşünce Karsu'ya anlatır.

Karsu ise Irmak için Adnan ile buluşup konuşur ve tüm gerçekleri öğrenir.

Ömer, Filiz'i estetik doktoruna götürme bahanesiyle Hasan ile buluşturur. Filiz, Ömer'in benzin almasını beklerken Hasan gelir ve Filiz'e evinde beklemesini teklif eder ve Filiz kabul eder. Filiz de Hasan'dan etkilenince tekrar buluşmak için adımlar atarlar.

Atilla, kitapçıya Karsu ile konuşmaya gelir ve akşam otelde buluşmak için sözleşirler. Atilla'yı nasıl bir oyun bekliyordur?