Sandık Kokusu 13. bölüm izle full HD | Karsu'ya ''Atilla ve Lale'' şoku!

Sandık Kokusu 13. bölüm dün akşam izleyici karşısına çıktı. Heyecan ve gerilimin arttığı dizide bu hafta olaylar üst üste geliyor. Tam Atilla ile mutlu bir birlikteliğe başladığını düşünen Karsu, hayal kırıklığına uğrayacak. Atilla, Karsu'yu korumak için Lale ile evlenmek zorunda kalacak.

Sandık Kokusu'nda geçtiğimiz hafta Karsu ve Atilla arasında aşk kıvılcımları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştı. Bu hafta daha da alevlenen aşk dizi sonunda kötü bir gelişme ile hüsrana uğrayacak. Başrollerini; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide bu hafta mutluluktan uçuşan Karsu, Atille ve Lale'nin nikahı ile şoke olacak...

SANDIK KOKUSU 13. BÖLÜM İZLE

SANDIK KOKUSU 13. BÖLÜM ÖZETİ

Atilla'nın Ozan adına Karsu'ya mesaj attığı ortaya çıkınca Karsu sinirlenir ve Atilla bir açıklama yapmak zorunda kalır.

Atilla'nın Ozan adına Karsu'ya mesaj attığı ortaya çıkınca Karsu sinirlenir ve Atilla bir açıklama yapmak zorunda kalır. Lale evine döndüğünde Atilla ile arasında olanları düşünür. Atilla'nın gerçek kimliğini öğrenmek Lale'yi nasıl etkileyecektir? Bildiklerini saklayabilecek midir?

Reha ortalığı karıştırmak için hazırdır. Atilla'nın sırrını öğrenir öğrenmez soluğu Hasan'ın yanında alır.

Peki gerçekleri öğrenen Hasan, Karsu ve Atilla için nasıl planlar yapar? Diğer yandan Karsu ve Atilla buluşur. Bu onlar için çok özel bir gece olacaktır.

Reha'nın keyfine diyecek yoktur. Lale ile ilgili önemli bir gelişme için sitede yemek düzenlemiş ve herkesi davet etmiştir. Peki herkesi şok edecek bu gelişme nedir?