Apple gönderme! Samsung'dan iPhone kullanıcılarını tiye aldı!

Teknoloji firmaları arasındaki rekabet reklamlara kadar taşındı. Akıllı telefon pazarının iki büyük markasından Samsung ve Apple sürekli olarak iğneleyici paylaşımlarda bulunuyorlar. Samsung tarafından yayınlanan son reklam filminde Apple ile dalga geçildi. Daha önce de benzer bir gönderme yapan Samsung'un videosu viral oldu.

Webtekno

Akıllı telefon pazarındaki iki büyük marka arasındaki rekabet devam ediyor. Güney Kore'li teknoloji firması Samsung en büyük rakiplerinden birisi olan Apple'a gönderme yapan bir reklam yayınladı. Yayınlanan reklamda Samsung, Apple'ın şu ana kadar henüz bir katlanabilir telefon çıkaramamasıyla dalga geçti.

IPHONE KULLANICILARINI TİYE ALDI

Webtekno'nun haberine göre; Samsung, YouTube hesabı üzerinden paylaştığı video ile Apple'la dalga geçti. Samsung'un, 'Çitin üzerinde' anlamına gelen 'On the Fence' başlığıyla paylaştığı videoda; Apple'ın henüz katlanabilir bir telefon çıkarmamasına ve iPhone kullanıcılarının bunu beklemesine atıfta bulunuldu. Ayrıca Samsung'un kameralarda epik kameraların olduğunun belirtilmesi de videoda dikkat çekti.

Bilindiği üzere Samsung, yakın zamanda Z Fold4 ve Z Flip4 isimli en yeni katlanabilir telefonlarını çıkardı. Apple'ın da uzun süredir katlanabilir bir iPhone çıkarabileceği konuşuluyordu. Hatta yakın zamanda ortaya atılan bir iddia, şirketin 2024'te ilk katlanabilir iPhone'u oldukça yüksek bir fiyatla tanıtabileceğini gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda Samsung, Apple ile dalga geçtiği birçok video paylaşmıştı. Bunlardan biri ise iPhone 14'ün tanıtımı öncesinde gerçekleşmişti. İki dev marka da zaman zaman böyle videolar paylaşarak hem rekabeti koruyor hem de iğneleyici göndermelerde bulunuyorlar.