Sakla Beni 14. bölüm fragmanı çıktı mı? Sakla Beni son bölüm izle!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sakla Beni dün akşam 13. bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek'in paylaştığı Sakla Beni'de bir anda kendini anlam veremediği bir tehlikenin içinde bulan İncila, Mete ile yaşadığı gizli ilişkinin ortaya çıkması tehdidiyle karşı karşıya kalır...

OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı Sakla Beni bu akşam 13. bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta İncila ile ilgili öğrendiği gerçeğe inanmakta zorlanan Naz, her şeyin rengini değiştirebilecek bu gelişme karşısında karmaşık duygular içindedir.

SAKLA BENİ 14. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Sakla Beni 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Sakla Beni fragmanları izlemek için tıklayın.

SAKLA BENİ 13. BÖLÜM ÖZETİ

Bir anda kendini anlam veremediği bir tehlikenin içinde bulan İncila, Mete ile yaşadığı gizli ilişkinin ortaya çıkması tehdidiyle karşı karşıya kalır.

SAKLA BENİ SON BÖLÜM İZLE!

İncila ile ilgili öğrendiği gerçeğe inanmakta zorlanan Naz, her şeyin rengini değiştirebilecek bu gelişme karşısında karmaşık duygular içindedir.

Bu sırada Atıf'ın Belgin'e yaptığı evlilik teklifi öğrenenleri şaşkınlığa uğratırken, aileler arasında çıkacak büyük çatışmanın da habercisidir.

Babası gibi bir baba olmak istemeyen Mete, Naz ile ilişkisini yürütmeye çabalarken İncila üzerindeki tehditten kurtulmak için tüm sınırları zorlar.

İncila'nın sıkıntısını anlamaya çalışan Mete ona büyük acılar yaşatmış tanıdık bir yabancıyla yüz yüze gelir.