Sakla Beni Ozan kimdir? Sakla Beni'nin Ozan'ı Yiğitcan Ergin kaç yaşında?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sakla Beni'ye Ozan karakteri dahil oldu. Naz'ın kuzeni aynı zamanda da Mete'nin yakın arkadaşı olan Ozan'ı Yiğitcan Ergin canlandırıyor. Peki, Sakla Beni Ozan kimdir? Sakla Beni'nin Ozan'ı Yiğitcan Ergin kaç yaşında?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Sakla Beni dizisine dün akşam Ozan dahil oldu. İzleyiciler Ozan karakteri ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Sakla Beni Ozan kimdir? Sakla Beni'nin Ozan'ı Yiğitcan Ergin kaç yaşında? İşte merak edilenler...

SAKLA BENİ OZAN KİMDİR?

Yiğitcan Ergin, dizide Füsun'un oğlu Ozan karakterine hayat veriyor. Naz'ın kuzeni olan Ozan aynı zamanda Mete'nin de yakın arkadaşıdır. Naz ve Mete'nin düğünü için yurt dışından gelen Ozan, İncila'yı da göz hapsine aldı.

Yiğitcan Ergin, 8 Ocak 1992 doğumlu, 31 yaşındadır. İlk olarak Racon Ailem İçin dizisi ile ekran karşısına çıkan Yiğitcan Ergin, 2017'de Kötü Çocuk filminde yer almış ve ünlü olmuştur. Deli Gönül dizisinde hayat verdiği Selim karakteri ile başarısını devam ettiren Yiğitcan Ergin, 2019'dan itibaren Arka Sokaklar dizisinde Cemal Sahin karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Diziler:

Arka Sokaklar (Cemal Sahin, 2019-2020)

Deli Gönül (Selim, 2017)

Racon (Yağız Çalışkan, 2015)

Rol Aldığı Sinema Filmleri:

Kötü Çocuk (Bora, 2015)