Sakla Beni dizisi oyuncu kadrosu: Sakla Beni konusu nedir?

Sakla Beni dün ilk bölümü ile ekrana geldi. Yapımını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor. Peki, Sakla Beni konusu nedir? Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Merakla beklenen Sakla Beni ilk bölümü ile bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. İlgi çekici hikayesi, renkli dünyası ve başarılı oyunculukların yer aldığı dizi ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Sakla Beni konusu nedir? Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler?

SAKLA BENİ KONUSU NEDİR?

Dizide Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar.

Fakat Naz'ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila'nın ansızın Mete'nin karşısına çıkması, Mete'nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz'ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete'nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi isimler yer alıyor.