Sakla Beni dizisi 5. bölüm full izle! Sakla Beni 5. Bölüm izle!

Sakla Beni 5. Bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Star TV'de perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan Sakla Beni'nin son bölümüne; Mete'nin İncila'nın gerçek kimliğini öğrenmesi ve kına gecesi akşamı yaşananlar damga vurmuştu. Sakla Beni 5. Bölümde; İncila ve Mete git gide daha büyük bir çıkmaza girerken, kızını İncila'dan uzak tutmak isteyen Filiz, Müberra ile sorunu çözecek bir plan için harekete geçer. Sakla Beni dizisi 5. bölüm full izle!

Sakla Beni 5. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in paylaştığı Sakla Beni, 5. bölümüyle Star TV'de ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde İncila'nın Mete'ye attığı tokadı gören Naz büyük bir şaşkınlık yaşarken, zor bir durumda kalan ikili Naz'a ve ev halkına ne açıklama yapacak? İşte Sakla Beni 5. Bölüm izleme linki ve yeni bölümde yaşananlar

SAKLA BENİ 5. BÖLÜM İZLE!

Yapımını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı Sakla Beni dizisi her perşembe saat 20.00'da STAR TV'de..

SAKLA BENİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Bindallı ile kına seremonisinin ortasında kalan İncila, Mete'nin kendisini omzuna atıp kaçırmasıyla şoke olmuştu.

İçeride duvağı açınca karşısında İncila'yı gören Mete, "Sen ne çeşit bir manyaksın? Kızın yerine kına mı yaktırdın kendine, sırada ne var gerdeğe mi gireceksin onun yerine? Gerçi onu daha önce yaptın" dedi. İncila da bu sözler üzerine ona tokat attı. Naz da bu anlara şahit olmuştu.

İncila'nın Mete'ye attığı tokadı gören Naz büyük bir şaşkınlık yaşarken, zor bir durumda kalan ikili Naz'a ve ev halkına en uygun açıklamayı yapmaya çalışır. Bu son gelişme tüm şimşekleri İncila'nın üstüne çekerken, Naz'ın tüm gücüyle onun arkasında durması İncila'nın yaşadığı suçluluk duygusunu daha da artırır.

İncila ve Mete git gide daha büyük bir çıkmaza girerken, kızını İncila'dan uzak tutmak isteyen Filiz, Müberra ile sorunu çözecek bir plan için harekete geçer. Bu planı halasından öğrenen İncila, içine sıkıştığı çıkmazdan kurtulabilmek için mücadele ederken yanlış birine güvendiğinin farkında değildir.

Düğün günü Filiz'in ani hamlesiyle herkes için içinden çıkılmaz hale gelirken, İncila'nın bir kaçış planı peşinde olduğunu öğrenen Mete onunla yüzleşir.

İncila tüm suçlamalarına rağmen Mete'nin karşısında dik durmaya çalışırken bu sefer zor bir karar vermesi gereken kişi Mete olacaktır.

SAKLA BENİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Sakla Beni dizisinin oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

SAKLA BENİ KONUSU

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz'ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila'nın ansızın Mete'nin karşısına çıkması, Mete'nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz'ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete'nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?