Şahsiyet dizisi kaç bölümden oluşuyor? Şahsiyet 2. sezon 3. bölüm ne zaman?

Haluk Bilginer'in başrolünü üstlendiği ve performansıyla Uluslararası Emmy Ödülü kazandığı ''Şahsiyet'' dizisi 2. sezonuyla geri döndü. Dizi platformu Gain'de yayınlanan Şahsiyet'in 2. sezonundan ilk iki bölüm izleyicisiyle buluştu. Şahsiyet 2. sezon 3. bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı. Buna göre; Şahsiyet 2. sezon 3. bölüm ne zaman? Şahsiyet dizisi kaç bölümden oluşuyor? İşte detaylar...

Şahsiyet 2. sezon 3. bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Haluk Bilginer'e Emmy Ödülü'nü kazandıran dizinin yeni sezonu seyirciyle buluştu. 5 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen dizi GAİN'de yayınlanıyor. Peki Şahsiyet 2. sezon 3. bölüm ne zaman? Şahsiyet dizisi kaç bölümden oluşuyor? İşte konuyla ilgili merak edilenler

ŞAHSİYET 2. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Bir zamanların popüler internet dizileri arasında yer alan Şahsiyet'in 2. sezonu yayınlandı. Dizi, Alzheimer teşhisi konulan Agah Beyoğlu'nun sıradışı cinayetlerle dolu serüvenlerini konu alıyor. İzleyiciyi de nefes nefese kesen bir serüvene davet eden Şahsiyet'in ilk 2 bölümü GAİN Tv'de ekrana geliyor.

Şahsiyet dizisinin 2. sezonundan 3. bölümü 19 Kasım Pazar günü yayınlanacak.

ŞAHSİYET DİZİSİ KAÇ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR?

"Şahsiyet" dizisi 5 yıl aradan sonra internet ekranlarına döndü. Gain ekranlarında yayınlanan dizinin ilk iki bölümü izleyicilerle buluştu.

Hakan Günday imzalı senaryosu ve Onur Saylak yönetmenliğiyle Puhutv'de yayınlanan Şahsiyet, ilk sezonda 12 bölümüyle büyük bir beğeni toplamıştı. Başrollerde Haluk Bilginer'e Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal'ın eşlik ettiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Necip Memili, Şenay Gürler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Müjde Ar, Hümeyra ve Alper Atak gibi isimler bulunuyordu.

Şahsiyet'in 2. sezonunda da, Agâh Beyoğlu'nun sürükleyici hikâyesi, bu sezon daha da heyecanlı ve "şahsi" bir hal alıyor.

Şahsiyet 2. sezonun da 12 bölümden oluşması bekleniyor.

İlk sezonda Alzheimer teşhisi alan ve "unutma"yı hesaplaşma için adeta bir fırsata çeviren emekli adliye kâtibi Agâh Beyoğlu, yeni sezonda kendisini bireysel bir hesaplaşmanın ortasında buluyor. İntikamın gölgesinde, insan doğasının karmaşıklığı ve hafıza üzerinden adalet arayışı masaya yatırılıyor.