Şahane Hayatım fragmanı | Melisa'dan Şebnem ve Onur'a baskın! Şahane Hayatım 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şahane Hayatım fragmanı, dizinin son bölümünün ardından merak ediliyor. Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Şahane Hayatım 21. bölüm fragmanında Melisa'nın Şebnem ve Onur'u görüp görmeyeceği belli olacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 21. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Şahane Hayatım 21. bölüm fragmanı, dizinin final sahnesinin ardından merakla araştırılıyor. Tanıtımda Şebnem'in düğünde yaptığı konuşmanın etkileri sürerken, asıl hamleyi sona sakladığı anlaşılıyor. NOW Tv'de ekrana gelen dizinin Hikayesini Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstleniyor. Şahane Hayatım 21. bölümüyle 27 Mart 2024 Salı akşamı NOW TV'de ekrana gelecek. Peki Şahane Hayatım 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şahane Hayatım dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlamandı. Yeni bölüm fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ŞAHANE HAYATIM 21. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Şahane Hayatım 20. bölümüyle 20 Mart Çarşamba saat 20.00'de NOW'da!

ŞAHANE HAYATIM 20. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şahane Hayatım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Şebnem ve Mesut için yeni bir hayat başlar. Yaşanan onca şeyden sonra ilişkileri sarsılan Mesut ve Şebnem, aşklarına sahip çıkmaya kararlıdırlar.

Şebnem'in uğradığı suikast ise tüm gündemlerini değiştirir. Oklar çok fazla kişiyi işaret etmektedir. Mesut ise bunu yapanı bulmaya kararlıdır.

Gümüşçü Vakfı, Şebnem'in başkanlığı şerefine geleneksel yemek davetini düzenler. Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin davetli olduğu bu yemek, büyük bir skandala neden olur.

Diğer yandan Onur cezaevinden çıkar. Ve Demir'le yüzleşir. Demir ve Onur'un yüzleşmesi Şebnem'in bir seçim yapmasına neden olacaktır!