Fox Tv Şahane Hayatım son bölüm izle! Şahane Hayatım 2. bölüm izle tek parça!

Şahane Hayatım 2. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan ve tam not alan dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan Şahane Hayatım'da bu akşam yıllar sonra karşısına çıkan Niyazi yüzünden, Şebnem'in bütün hayat düzeni alt üst olacaktır...

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Timur Acar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Şahane Hayatım 2. bölümü ile ekrana geliyor. 2. bölüm tanıtımında karşı karşıya gelen Şebnem ve başkomiser Mesut'un diyalogları dikkat çekerken Niyazi'nin 'Bittin kızım sen, bittin' sözleri ise Şebnem'in saklı geçmişiyle ilgili sıraları ortaya çıkacak mı sorusuyla merakı artırdı.

ŞAHANE HAYATIM 2. BÖLÜM İZLE!

ŞAHANE HAYATIM 2. BÖLÜM ÖZETİ

Yıllar sonra karşısına çıkan Niyazi yüzünden, Şebnem'in bütün hayat düzeni alt üst. Sıkı durmaya, toplamaya çalışıyor ama her şey dağılmak üzere! Bacağına aldığı bıçak yarası gün geçtikçe kötüleşiyor. Onur'un davranışları gittikçe tuhaflaşıyor. Binbir fedakarlıkla kurduğu şahane hayatı başına yıkıldı yıkılacak. Ama Şebnem pes etmemeye kararlı! Peki bu cendereden nasıl kurtulacak?

Başındaki dertler yetmiyormuş gibi yaklaşan dernek seçimleri için lobi faaliyeti yapmak zorunda olan Şebnem, cemiyet hayatının kraliçesi olma şansını elinden kaçırmak istemiyor. Etki alanı giderek arttıkça Aysel'in sınırlarını zorlamaya, onu kendine daha çok düşman etmeye başlıyor. Acaba Aysel yıllardır tahammül ettiği Şebnem'in artık ipini çekmeye mi hazırlanıyor?

Küçük bir ayrıntıdan Şebnem'in peşinde düşen Mesut'un şüphesi, Şebnem'le görüştükten sonra kocaman oldu. Bunun arkasını bırakmamaya kararlı. Niyazi'yle Şebnem arasında mutlaka bir bağlantı var ama ne? En iyisi Şebnem'in geçmişine, İzmir'e kadar gidip bakmak. Eyvah! Şebnem bu kadar kısa sürede yakalanacak mı gerçekten?