Şahane Hayatım 19. bölüm izle Now Tv! Şahane Hayatım 19. bölüm izle Full HD tek parça!

Şahane Hayatım 19. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Fox Tv'nin entrika kasırgası estiren dizisi Şahane Hayatım'ın son bölümde Mesut ve Elif ortak olur. Bu haber Nilgün ve Arzu'nun yüzünü güldürürken Şebnem de şok etkisi yaratır. İşte kaçıranlar için Şahane Hayatım 19.bölüm İzleme linki ve son bölümde yaşananlar. Şahane Hayatım 19. bölüm izle Full HD tek parça!

Şahane Hayatım 19. bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Çarşamba akşamı Now Tv'de ekrana gelen Şahane Hayatım 19. Bölüme Şebnem'in Onur'a yardım etmesi için tek bir şartı vardır. Artık özgür bir kadın olmak. Onur bu şartı kabul edecek mi? İşte Şahane Hayatım 19. Bölüm Full izleme linki ve son bölüm özeti

ŞAHANE HAYATIM 19. BÖLÜM İZLE FOX TV!

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Şahane Hayatım yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de NOW'da!

ŞAHANE HAYATIM 19. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şahane Hayatım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Onur'un yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınması kamuoyunda geniş yankı uyandırmış, Şebnem'in Onur'la yaptığı anlaşma, onu hedefine bir adım daha yaklaştırırken Mesut'la olan ilişkisini çıkmaza sokmuştu.

Şahane Hayatım 19. bölümde ise Mesut ve Elif ortak olur. Bu haber Nilgün ve Arzu'nun yüzünü güldürürken Şebnem de şok etkisi yaratır. Gümüşçü ailesindeyse işler içinden çıkılması zor bir hâl alır. Gündemde yönetim kurulu başkanlık seçimi vardır.

Aysel, Onur'un tepkisine rağmen Demir'in başkan olmasını ister. Onur ise Aysel'in hamlesi karşısında köşeye sıkışır ve Şebnem'den yardım istemek zorunda kalır.

Mesut'u yeniden kazanmanın yollarını arayan Şebnem ise bu fırsatı kaçırmaz. Onur'a yardım etmek için tek bir şartı vardır. Artık özgür bir kadın olmak. Onur bu şartı kabul edecek midir?

Hikayesini Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizide entrikalı olaylar yaşanıyor.