Şahane Hayatım 18. bölüm izle Full HD tek parça! Şahane Hayatım 18. bölüm izle Now Tv!

Şahane Hayatım 18. bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Çarşamba akşamı Now Tv'de ekrana gelen Şahane Hayatım 18. Bölüme Şebnem'in Onur'la yaptığı anlaşma, onu hedefine bir adım daha yaklaştırırken Mesut'la olan ilişkisini çıkmaza sokacaktır. Geçmişten gelen misafir, Şebnem'in hayatındaki dengeleri değiştirebilecek mi? İşte Şahane Hayatım 18. Bölüm Full izleme linki ve son bölüm özeti

Şahane Hayatım 18. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Fox Tv'nin entrika kasırgası estiren dizisi Şahane Hayatım'ın son bölümde Şebnem, Gümüşçü ailesinde yeni bir savaşın fitilini ateşler. Gümüşçü Holding'de yönetim krizi ortaya çıkmıştır. İşte kaçıranlar için Şahane Hayatım 18.bölüm İzleme linki ve son bölümde yaşananlar. Şahane Hayatım 18. bölüm izle Full HD tek parça!

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Şahane Hayatım 18. bölümüyle 6 Mart Çarşamba saat 20.00'de NOW'da!

ŞAHANE HAYATIM 18. BÖLÜM İZLE FOX TV!

Hikayesini Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizide entrikalı olaylar yaşanıyor.

ŞAHANE HAYATIM 18. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şahane Hayatım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Onur'un yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınması kamuoyunda geniş yankı uyandırırken; Şebnem, Gümüşçü ailesinde yeni bir savaşın fitilini ateşler. Gümüşçü Holding'de yönetim krizi ortaya çıkmıştır.

Aysel'in kritik kararı sonrası Onur, Aysel ve Demir arasında büyük bir mücadele başlar.Tüm bu yaşananlardan kurtulmanın yollarını arayan Onur, Şebnem'e bir teklifle gelir.

Şebnem'in Onur'la yaptığı anlaşma, onu hedefine bir adım daha yaklaştırırken Mesut'la olan ilişkisini çıkmaza sokacaktır. Nilgün'ün ise Mesut için başka bir planı vardır.

Geçmişten gelen misafir, Şebnem'in hayatındaki dengeleri değiştirebilecek midir?