Şahane Hayatım 10. bölüm full izle FOX Tv! Şahane Hayatım 10. bölüm izle!

Şahane Hayatım 10. bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Hikayesini Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizide entrikalı olaylar yaşanıyor. Çarşamba akşamı FOX Tv'de ekrana gelen Şahane Hayatım'ın son bölümünde Şebnem'e olan aşkını itiraf ettikten sonra polislerin geldiğini gören Mesut, bir karar vermek zorunda kalır. İşte Şahane Hayatım 10. Bölüm Full izleme linki ve son bölüm özeti

Şahane Hayatım 10. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Fox Tv'nin entrika kasırgası estiren dizisi Şahane Hayatım'ın son bölümde Ece ve Emre'nin kaybolması ise gündeme bomba gibi düşer. İşte kaçıranlar için Şahane Hayatım 10.bölüm İzleme linki ve son bölümde yaşananlar. Şahane Hayatım 10. bölüm full izle FOX Tv!

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Şahane Hayatım 10. bölüm İzleme linki sizlerle...

ŞAHANE HAYATIM 10. BÖLÜM İZLE FOX TV!

Şahane Hayatım 10. Bölümüyle 10 Ocak Çarşamba saat 20.00'de!

ŞAHANE HAYATIM 10. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şahane Hayatım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Şebnem'e olan aşkını itiraf ettikten sonra polislerin geldiğini gören Mesut, bir karar vermek zorunda kalır.

Onur ve Aysel, Melisa'nın eve taşınmasının şokunu yaşarken Melisa, Şebnem'e nispet yaparcasına çocuklara annelik yapmaya karar verir.

İzbo'dan Şebnem'in tüm geçmişini öğrenen Selo'nun ise planı hazırdır.

Boşanma davası için kendisine avukat arayan Şebnem hiç beklemediği tepkilerle karşılaşır.

Ece ve Emre'nin kaybolması ise gündeme bomba gibi düşer. Onur, çocukların kaybolmasından Şebnem'i sorumlu tutarken Şebnem ise kaçırılmış olabileceğinden şüphelenir.

Tüm bu sorunlarla uğraşan Şebnem'in en büyük destekçisi ise Amerika'dan gelen gizemli arkadaşı olacaktır.