Milyonlar bu haberi bekliyordu! Sağlık Bakanlığı'nda sevindirici gelişme!

Sağlık Bakanlığı'nda sevindirici gelişme geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca milyonları ilgilendiren gelişme için açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, ''Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla. Gözümüz aydın.'' dedi. Bunun ardından başvuru şartları ve alımlar hakkında araştırmalar başladı.

Milyonlarca sağlıkçıyı yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 85 bin kadro açılacağı müjdesini verdi. Bakan Koca, 'Sağlıkta Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor.' dedi.

85 BİN KADRO AÇILACAK!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sevindirici haberi şu sözlerle açıkladı:

"Sağlıkta Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın.

Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın."

Personel alımların ne zaman yapılacağı hakkında tarih henüz belli değil. İlerleyen günlerde konunun netlik kazanması bekleniyor.

20 BİN ATAMA KARARI

Mart ayında Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı'na 20 bin personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Resmi Gazete'de yer alan kararla 5 bin 175'i hemşire olmak üzere 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ile çeşitli kadrolara 10 bin sürekli işçi alımı yapılacağı duyurulmuştu.