Gözler KPSS 2023/5 tercih sonuçlarında! Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli sağlık personeli pozisyonları içim tercih süreci dün sona erdi. Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 personel alımı yapacak. Adaylar tercih işlemlerini ÖSYM'nin web sayfasın üzerinden gerçekleştirdi. Peki, Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 personel alıyor. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli personel pozisyonlarının ve başvuru şartlarının bulunduğu KPSS-2023/5 Tercih Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlandı. 28 Mart'ta başlayan tercih süreci 3 Nisan'da sona erdi. Peki, Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler KPSS 2023/5 tercih sonuçlarında

ALIM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı KPSS-2023/5 tercih sonuç tarihi henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kuruma elektronik ortamda verilecektir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilen adayların atama işlemleri, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacaktır. Yerleştirildikleri hâlde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların Sağlık Bakanlığı tarafından atamaları yapılmayacaktır.