Safir son bölüm izle kesintisiz, full! Safir 6. bölüm izle tek parça!

Safir 6. bölüm dün akşam ekrana geldi. İlhan Şen (Ateş), Özge Yağız (Feraye), Burak Berkay Akgül'ün (Yaman) başrolde yer aldığı dizide bu hafta Bade, Feraye'yle Ateş'in konuşmalarını duyar ve bebek mevzusunu öğrenir. Ateş, Bade'nin duyduğunu son anda fark eder. Şimdi ne olacaktır? Bu büyük sırra ortak olan Bade ne yapacaktır?

Atv ekranlarında izleyicisi ile her pazartesi günü buluşmaya devam eden Safir dün akşam 6. bölümü yayınlanıyor. Senaryosunu Burcu Över'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu dizide bu akşam Yaman'a rağmen kına gerçekleşir. Kına gecesinin sonunda Bade, Feraye'yle Ateş'in konuşmalarını duyar ve bebek mevzusunu öğrenir...

SAFİR 6. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SAFİR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş, Feraye'yi bıraktığı zor durumdan ötürü Yaman'a kızıp, Feraye'nin yanında durur. O bilmesi gereken her şeyi zaten biliyordur.

Safir yüzüğün anlamı nedir? Safirin özelliği nedir, safir taşının özellikleri nelerdir?

Ve Yaman'a rağmen kına gerçekleşir. Kına gecesinin sonunda Bade, Feraye'yle Ateş'in konuşmalarını duyar ve bebek mevzusunu öğrenir.

Ateş, Bade'nin duyduğunu son anda fark eder. Şimdi ne olacaktır? Bu büyük sırra ortak olan Bade ne yapacaktır?

Yaman'ın psikolojik şiddetine dayanamaz hale gelen Feraye kınadan sonra bir de Gülfem'in ezici konuşmasına maruz kalınca kaçıp kurtulmak ister ama nasıl yapacağını bilmiyordur.

Hazal bir çözüm yolu bulur. Feraye herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp gidebilecek midir?