Safir son bölüm 24 bölüm full izle! Safir 24. Bölüm izle tek parça!

Safir, 24. bölümüyle Atv'de izleyici karşısına çıktı. Yapımını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizide saklı kalan bir aşk hikayesi seyirciye aktarılıyor. Safir dizisinin son bölümünde Ateş, Yaman'a acı çektirmekten vazgeçmeyecektir. Yaptığı hamle sadece Yaman için değil, Gülsoylar tarafından tepki alacaktır. Safir 24. Bölüm izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. Safir son bölüm 24 bölüm full izle!

Safir 24. Bölüm izleyenleriyle buluştu. Yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği dizinin başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Safir 24. bölümüne Ateş'in "Unutma Feraye, bu savaşı ben başlatmadım!" sözü damga vurdu. Ailesinden aldığı güçle zekasını birleştiren Yaman, Ateş'i alt edebilecek mi? İşte Safir son bölüm 24 bölüm full izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar

SAFİR 24 BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM)

Safir, yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'da atv'de...

SAFİR 24. BÖLÜM ÖZETİ

Safir 24. bölümünde Ateş'in gözaltına alınmasından sonra Feraye onun bir misilleme yapacağına inanmaktadır. Bu yüzden Yaman'dan ifadesini geri almasını ister ancak Yaman geri adım atmayacaktır.

Ailenin başına gelen felaketler zincirine eklenen bu son halka Okan için bardağı taşıran son damla olur. Okan'ın içine düştüğü buhran Yaman'ın aldığı kararları gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Serbest bırakılmasının ardından Ateş şirkete büyük ortak olmak için oynadığı oyuna kaldığı yerden devam eder.

Ancak bu sefer karşısında tüm Gülsoy ailesini kenetlenmiş halde bulacaktır. Ailesinden aldığı güçle zekasını birleştiren Yaman, Ateş'i alt edebilecek mi?

Ateş'in tüm bunların üzerine Gülsoylar'a başka bir sürprizi daha vardır. Yaman'a acı çektirmekten vazgeçmeyecektir. Yaptığı hamle sadece Yaman için değil, Gülsoylar tarafından tepki alacaktır.

12 Şubat reyting sonuçları açıklandı! Selahaddin Eyyubi, Ömer, Kızıl Goncalar reyting listesi