Safir dizisi 10. bölüm izle tek parça! Safir 10. Bölüm full izle!

Safir 10. Bölüm izleyici ile buluştu. Yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği dizinin başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Atv Safir dizisinin 10. bölümünde Ateş'e kurduğu ikinci kumpası da başarısız olan Vural şüpheye düşer. Vural'ın şüphesi onu kendisine ihanet eden Bekir ve Sarp'a götürecek mi? İşte Safir 10. Bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar

Safir dizisi 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yapımını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizide saklı kalan bir aşk hikayesi seyirciye aktarılıyor. Safir 10. Bölümde Feraye'nin hamile olduğunu öğrenen Yaman bebeğin kendisinden olduğunu öğrenecek midir? İşte Atv Safir 10. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar...

SAFİR 10. BÖLÜM İZLE!

Safir dizisi Pazartesi saat 20.00'da atv'de...

SAFİR 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Atv'de ekrana gelen dizi Safir'in 10. bölümünde Feraye'nin hamile olduğunu öğrenen Yaman bebeğin kendisinden olduğunu öğrenecek midir?

Öte tarafta Aleyna, Yaman'ın kendisine olan ilgisiz tavırlarına artık tahammül edemez noktaya gelir. Öyle ki Yaman'ın hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelenir.

Cemile'nin de yönlendirmesiyle Yaman'dan hamile kalmayı aklına koyar ama Yaman'a yaklaştığında Yaman tarafından reddedilir. Aleyna bebek sahibi olmak fikrinden vazgeçecek midir?

Ateş cephesinde ise dengeler değişmektedir. Feraye'ye ve bebeğine sahip çıkmak adına bu yola girmiş olan Ateş an be an Feraye'ye doğru çekilmektedir.

Okan ise abisinden gizli Sarp'la anlaşma yapar. Vural'dan kurtulmak için karakola gidip teslim olacaktır. Ateş'e kurduğu ikinci kumpası da başarısız olan Vural ise üst üste benzer durumlar yaşanmasından dolayı şüpheye düşer.

Vural'ın şüphesi onu kendisine ihanet eden Bekir ve Sarp'a götürecek midir?

SAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

Karakter - Oyuncu

Feraye Yılmaz (Özge Yağız)

Ateş Gülsoy (İlhan Şen)

Yaman Gülsoy (Burak Berkay Akgül)

Gülfem Gülsoy (İpek Tuzcuoğlu)

Ömer Gülsoy (Müfit Kayacan)

Vural Bakırcıoğlu (Erkan Bektaş)

Cemile Yılmaz (Nur Yazar)

Okan Gülsoy (Can Bartu Arslan)

Aleyna Yılmaz (Gizem Sevim)

Nesrin Yılmaz (Sevda Baş)

Bade (Selin Işık)

Çetin Yılmaz (Münir Can Cindoruk)

Muhsin Yılmaz (Serdar Bordanacı)

Bora (Efe Taşdelen)

Bekir (Serkan Taştemur)

Melih (Can Remzi Ergen)

Damla (Aleyna Çalışkan)

Hazal (İlda Özgürel)

Ömer 30. bölüm izle! Ömer dizisi 30. bölüm full izle tek parça Youtube!