Sadece çözmeyi başaran yüksek IQ'lu çıkıyor! Zaman dolmadan tavşanı gören avcıdan daha avcı sayılıyor!

İnternette ''Küçük tavşanı avcıdan önce görebilecek misin?'' adıyla paylaşılan bu test kısa sürede viral oldu. Tavşan resmin çok dikkat çekecek bir tarafında saklanıyor. Bu görselle gözlem yeteneği iyi ve ortalamanın üzerinde bir zeka seviyesine sahip kişilerin gizli tavşanı hemen görebileceği söyleniyor. Sadece yüksek IQ'ya sahip kişilerin süre dolmadan ormanı gösteren resimdeki tavşanın yerini görebileceği de iddia ediliyor.

Son günlerde avcıdan önce gizli tavşanı bulabilir misin testi sosyal medyaya damgasını vurdu. Aşağıda tüm detaylarıyla yer alan bu test hem çocuklar hem de yetişkinler için bir zeka oyunu olarak tasarlandı. Bu optik illüzyonda köpeğiyle ormanın dışında duran bir avcı var ve avcı ormanda tavşanı avlamak için harekete geçiyor. Ancak tavşan av olmamak için ormanın içinde bir yerde saklanıyor. Sadece çözmeyi başaranların yüksek IQ'lu çıktığı iddia ediliyor.

BULAMAYANLAR İÇİN UFAK BİR İPUCU...

Resme takılıp kaldıysanız ve tavşanı bulamıyorsanız, ağaçların olduğu arka planda avcının arkasındaki çalılara bakmayı deneyin.

KÖŞELERE DİKKAT!

Tavşan resmin sağ alt tarafındaki çalılıkta, ağacın yanında gizlice saklanıyor. Bu optik illüzyonda, gözlem yeteneği iyi ve ortalamanın üzerinde bir zeka seviyesine sahip kişilerin süre dolmadan gizli tavşanı görebileceği iddia ediliyor.

Şüpheli kişiyi bulan Behzat Ç'ye bile taş çıkartır! En iyi dedektifleri bile yanıltan test

KISA SÜREDE BULAN YOK

Gizli tavşanı bulmak oldukça zor olduğu için binlerce kişinin kafasını karıştırdı. Ancak pek çok araştırma, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor.

HERKESİN ARADIĞI CEVABI VERİYORUZ

Evet, ormanın içine gizlenmiş tavşanı bulabildiniz mi? O alanı beyaz bir çemberle sizin için işaretliyoruz.

Kızgın suratlı emojilerden farklı olanı bul! En becerikliler arasında yerini kap!