Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş'ten dikkat çeken sözler: Yakışıklılık şart değil

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş, bir dergiye özel açıklamalarda bulundu. ''Bir oyuncu yakışıklı olmak zorunda mıdır?'' sorusuna yanıt veren Berkay Ateş, ''Seyirci için önemli olan, artık hikâyeler ve oyunculuklar'' dedi.

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonuna Aras karakteri ile dahil olan ünlü oyuncu Berkay Ateş, Re Touch Mag Men dergisine açıklamalarda bulundu. Ateş, kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle yanıt verdi.

Sadakatsiz dizisine dahil olma sürecinden bahseden Berkay Ateş, "Aslında çok hızlı bir süreç oldu. Bu sezon için gelen başka teklifler vardı. Hatta belki bir süre televizyonda yer almayabilirim diyordum.

Fakat Aras karakterindeki hafızasını kaybetme ve hayatını keşfetme hali, bir de yönetmenim Neslihan Yeşilyurt ile çalışma ihtimali beni çok heyecanlandırdı. Kısa bir sürede anlaşmaya vardık." dedi.

Ateş, "Bir oyuncu yakışıklı olmak zorunda mıdır? Bu kavram artık tarihe mi karıştı, kırıldı mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bence kırıldı. Seyirci için önemli olan, artık hikâyeler ve oyunculuklar."