Ayetli, dualı, Resimli Şaban ayı mesajları! Şaban ayı kutlama mesajları 2024

Şaban ayı 11 Şubat 2024 Pazar günü başladı. Peygamber Efendimiz (S.A.V) ''Şa'ban benim, Ramazan da ümmetimin ayıdır.'' buyurmuştur. Ramazan ayının müjdecisi olan bu ayın gelişiyle birlikte Şaban ayı mesajları, Whatsapp ve sosyal medya mecralarından paylaşılmaya başlandı. Bu vesileyle Müslümanlar birbirlerine hem hayırlı cumalar hem de Şaban ayı kutlama mesajları gönderiyor. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz Resimli, ayetli, dualı Şaban ayı tebrik mesajları haberimizde yer alıyor. İşte en güzel, Ayetli, dualı, Resimli Şaban ayı mesajları

Şaban ayı mesajları, bu mübarek ayın gelişini kutlamak isteyen Müslümanlar tarafından sosyal medyada paylaşılıyor. Üç ayların ikincisi olan bu ayın başlangıcını kutlamak isteyen Müslümanlar, sevdiklerine Ayetli, dualı, Resimli Şaban ayı mesajları göndererek bu kutlu ayın gelişini müjdeliyor. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz Şaban ayı mesajları 2024

AYETLİ, DUALI, RESİMLİ ŞABAN AYI KUTLAMA MESAJLARI

Baki sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Şaban ayımız mübarek olsun!

"Şaban ayı, manevi bir yolculuğun başlangıcıdır. Yüreğinizdeki sevgi ve şefkat, bu ay boyunca size rehberlik etsin. Rabbim, tüm dualarınızı kabul etsin. Şaban ayımız mübarek olsun!"

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, hayırlı Şaban ayı dilerim.

Yeni bir Şaban ayına merhaba! Bu mübarek ayın gelişiyle dualarınızın, dileklerinizin ve niyetlerinizin kabul olduğu bir döneme adım atıyoruz. Rabbim, bu ayın bereketini üzerimizden eksik etmesin. Şaban ayımız mübarek olsun!

Allah'ım Şaban ayını bizim için mübarek eyle ve bizi Ramazan ayına ulaştır. Amin.

"Şaban ayının ilk gününde, kalbinizdeki umut çiçekleri açsın. Dualarınızın melek kanatlarıyla semaya ulaştığı bu mübarek ayda, Rabbimiz tüm dualarınızı kabul eylesin. Hayırlı Şabanlar!"

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, günler vardır kutlamak ve af dilemek için. Şaban ayımız mübarek olsun!

"Şaban ayının başlangıcıyla birlikte, yeni bir umut ve neşe dönemi başlıyor. Dualarınızın Rabbimiz tarafından kabul edildiği, iyiliklerle dolu bir ay geçirmenizi dilerim. Şaban ayımız mübarek olsun!

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Şaban ayımız mübarek olsun!

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. Şaban ayımız mübarek olsun!

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu günlerde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle.. Şaban ayımız mübarek olsun!

"Şaban ayının müjdecisiyle, dualarınızın semaya yükseldiği bir döneme adım atıyoruz. Rabbim, dualarınızı kabul eylesin, yollarınızı aydınlatsın. Hayırlı Şabanlar dilerim!"

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, Şaban ayımız mübarek olsun!

"Şaban ayının bereketi üzerinize olsun! Yeni bir başlangıcın müjdecisi olan bu ay, dualarınızın kabul olduğu, iyiliklerle dolu günler getirsin. Şaban ayınız kutlu olsun"

Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem), Ramazan ayı dışında en fazla orucu Receb ve Şaban aylarında tuttuğu hadis-i şeriflerde rivayet olunmuştur. Allah'ım bu aylarda tutacağımız oruçları ve yapacağımız ibadetleri kabul eyle. Şaban ayımız mübarek olsun!

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Şaban ayınız mübarek olsun.

Günler bize dostların güzelliği ile geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Şaban ayınız mübarek olsun..

"Şaban ayının ilk gününde, yeni bir umut ve heyecanla dolun! Duaların kabul, hayırların arttığı bu mübarek ayın getirdiği bereketi hissedin. Hayırlı Şabanlar dilerim!"

Receb, Şaban ve Ramazan aylarında bütün günahlarımızın affedilmesi dileğiyle, bu mübarek günler hayırlara vesile olur İnşallah.

"Yeni bir ayın ilk gününde, dualarınızın Rabbimiz tarafından kabul edilmesi dileğiyle... Şaban ayının size sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ederim. Şaban ayınız kutlu olsun""