Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı yetiyor! Personel alımı yapılacak

Çalışma yaşantısını özel sektörde devam ettiren birçok vatandaş, mevcut şartlardan memnun olmadığında çeşitli kamu kurumlarına başvuru yapabiliyor. Zira üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları, KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi de en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını resmen duyurdu. Detaylar haberimizde…

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar, KPSS sınavına giriyor. KPSS puanı açıklandıktan sonra, puanlarına bağlı olarak çeşitli kamu kurumlarının personel alımı ilanlarına başvuru yapabiliyor. Öte yandan düşük KPSS puanı ile personel alımı yapan kamu kurumları pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi de KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak personel alımı yapılacağını açıkladı. Ayrıca Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından açıklanan personel alımı ilanında, en az 60 KPSS puanı şartı belirtildi.

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ KPSS İLE PERSONEL ALIMI

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte boş pozisyonlar;

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde yapılacak personel alımı ilanına başvurular, 22 Mayıs 2024 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise, 5 Haziran 2024 olarak belirtildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından resmen açıklanan ilanda, adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. İstenilen diğer şartlara ve başvuru şekline aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.