Resmen açıklandı: 50 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak!

Özel sektörde çalışan veya yeni mezun olan pek çok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada; üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları çeşitli şartlara bağlı olarak KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü de en az 50 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

KPSS puanı ile çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyen pek çok vatandaş bulunuyor. Bu sebeple açılan ilanlar birçok vatandaş tarafından takip ediliyor. Ayrıca bu noktada İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü de en az 50 KPSS puanı ile destek personeli (şoför) alımı yapılacağını resmen açıkladı.

Öte yandan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda KPSS puanı ile hemşire, sağlık fizikçisi, büro personeli, teknisyen (inşaat teknisyeni), teknisyen (bilgi işlem destek personeli), destek personeli (hasta bakımı ve temizliği), mimar, büro personeli ve destek personeli (şöfor) alımı yapılacağı duyuruldu.

KPSS PUANI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğünden duyurulan ilanda, çeşitli KPSS puanları ve bazı şartlara bağlı olarak sözleşmeli personel istihdam edileceği resmen açıklandı. İşte sözleşmeli personel alımı için gerekli KPSS puanları ve pozisyonlar şu şekilde;

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜ İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından duyurulan KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanında, her pozisyon için çeşitli gereklilikler aranıyor. Ayrıca İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından açıklanan sözleşmeli personel alımı ilanı ile ilgili detaylara ve başvuru tarihlerine aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.