Yeni Clio için tarih belli oluyor! Renault'tan rakiplerini kızdıran fiyat: 320 bin TL

Renault firması, otomotiv sektöründeki rekabeti bir üst seviyeye çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Çinli otomotiv firmalarının ucuz otomobil modellerine kıyasla, Renault'un Clio'da yeni bir paket çıkartabileceği yönünde çalışmalara başladığı söyleniyor. İşte yeni Clio otomobil ile ilgili detaylar…

Renault firması, otomotiv sektöründe yoğun ilgi görüyor. Bunun yanı sıra Çinli otomotiv şirketlerinin peş peşe ucuz otomobil sunması, Renault firmasını da harekete geçiriyor. Nitekim Renault, sunacağı ucuz otomobil paketi ile ön plana çıkmayı düşünüyor.

RENAULT'TAN 320 BİN TL'YE OTOMOBİL

Renault, Türkiye'de en fazla tercih edilen bazı otomobil modellerini bünyesinde bulunduruyor. Birçok otomotiv firmasına kıyasla daha uygun fiyat seçenekleri sunabilen Renault, yeni Clio otomobil modeliyle 320 bin TL'ye sıfır araba imkanı sunabilir.

Renault'un en ucuz otomobil modellerinden biri Clio olarak ön plana çıkıyor. Ancak Türkiye'de farklı otomotiv firmalarının sunduğu, Clio modelinden daha ucuz fiyatlı otomobil modelleri de bulunuyor. Bunun yanı sıra Clio modeli hem göze hem de cebe hitap etiği için daha fazla tercih edilebiliyor. Ancak Çinli otomotiv firmalarının sektöre girmesiyle dengelerin değişme ihtimali de bulunuyor.

YENİ CLİO İÇİN TARİH KONUŞULUYOR

Fransa kaynaklı bazı sızıntılara göre, Asya pazarındaki rekabete karşı koyabilmek için Renault firması, Clio otomobil modelinin Joy paketinden daha boş bir paketi piyasaya sunmak üzere. Söz konusu modelin öncelikle Asya pazarında satışa sunulacağı düşünülüyor. Ayrıca konuşulan yeni araba paketinin TL karşılığı olan fiyatının 320 bin TL civarında olduğu söyleniyor.

Clio'nun en boş sürümü Joy paket olarak ön plana çıkıyor. Ancak Asya pazarı için fazlaca pahalı olan araba, yeni ve daha boş sürümüyle daha ucuz fiyatlara sunulabilecek.

Yeni paketteki otomobilin Asya pazarında Kasım ayında satışa çıkartılması bekleniyor. Ayrıca Asya pazarından sonra Avrupa'ya da ilgili arabanın geleceği düşünülüyor. Bu nedenle Türkiye'de de yeni Clio'nun görülebileceği tahmin ediliyor.

2023'ün en çılgın otomobil kampanyası! Hyundai i20 ile otomotiv pazarını altüst etti