Fiyatı otomobil sürücülerini şaşırttı! Renault Toros efsanesi resmen geri dönüyor...

Renault Toros modeli otomotiv pazarına geri dönüş yapıyor. Türkiye'de en fazla tercih edilen otomotiv şirketlerinin başında gelen Renault, elektrikli olarak üretilen Toros model otomobiliyle tekrardan çıkış yakalamayı planlıyor. İşte efsane otomobil…

Renault Toros, elektrikli olarak geri dönüyor. Anadolu insanının kalbini kazanan Toros, gelişmiş özellikleri ve yenilenen tasarımı ile otomobil pazarına geri dönüyor. Renault Toros'un geri dönüş haberi gündemde ilgi uyandırdı.

RENAULT TOROS ELEKTRİKLİ OLARAK GERİ DÖNÜYOR

Renault, elektrikli otomobiller için yoğun mesai harcıyor. Elektrikli otomobil yelpazesini arttırmaya hazırlanan firma, Toros modelini de stratejisinin önemli bir parçası olarak görüyor. İlgili otomobil, Zoe modeli gibi elektrikli olarak satılacak.

Türkiye'deki otomobil tutkunları için Renault Toros'un geri dönüşü sevindirici bir haber oldu. Şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle ilgili otomobil yollara geri dönecek. Toros için pazar fiyatı konuşulmaya bile başladı.

YENİLENEN TASARIM

Renault yenilenen tasarımı ile otomobilini yollara çıkartmaya hazırlanıyor. İlgili model ikonik köklerine bağlı kalan şık ve modern bir tasarım ile geri dönüyor. Otomobilin dış bölümü daha aerodinamik bir gövde ve daha keskin hatlarla yeniden tasarlandı. Ayrıca iç mekan gelişmiş güvenlik teknolojisi ve eğlence sisteminin yanı sıra pek çok yenilikle dizayn edildi. Konforu ve rahatlığı göz önünde tutan Renault markası, Toros ile yeni bir çıkış yakalamaya hazırlanıyor.

OTOMOBİLİN TÜRKİYE FİYATI

Renault tarafından üretilen otomobilin Türkiye'deki pazar fiyatının 850 bin TL civarında olacağı düşünülüyor. Önceki versiyonlarına göre yüksek bir fiyat gibi görülse de, gelişmiş özellikleri ve dayanıklılığı sayesinde yatırım olarak da kullanılabileceği belirtiliyor.