Renault Clio fiyatına Honda City! Sıfır otomobil almak isteyenleri düşündüren fırsat...

Renault Clio otomobil modeli, Türkiye'de sık sık tercih edilebilen bazı modeller arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Honda City modeli de pek çok kişinin dikkatini çekebiliyor. Ayrıca Renault Clio fiyatına Honda City sunulması, sıfır otomobil almak isteyenleri tekrar tekrar düşündürebiliyor. İşte detaylar…

Renault Clio ve Honda City otomobil modellerinin fiyatları incelendiğinde, Renault Clio fiyatına Honda City otomobil modelinin alınabileceği gözlemlendi. Nitekim Renault Clio'nun bir versiyonu, Honda City modelinden daha yüksek fiyata sunuluyor. Bu nedenle iki otomobil modeli arasında tercih yapacaklar, tekrar tekrar düşünebiliyor.

SIFIR OTOMOBİL ALMAK İSTEYENLERİ DÜŞÜNDÜREBİLEN FIRSAT

Honda City modeli, Türkiye'de pek çok insanın ilgisini çekebiliyor. Ayrıca yayımlanan güncel fiyat listeleri incelendiğinde, Renault Clio otomobil modelinin bir versiyonunun Honda City modelinden pahalı olduğu da gözlemlendi. Bu nedenle Renault Clio veya Honda City otomobil almak isteyenler tekrar tekrar düşünebiliyorlar.

Honda City otomobil modelinin Renault Clio fiyatına sunulması, fırsat olarak da görülebiliyor. Çünkü pek çok insan, Clio yerine City almayı düşünebiliyor. Ayrıca hem Renault Clio otomobil modelinin hem de Honda City modelinin güncel fiyat listeleri aşağıda yer alıyor.

RENAULT CLİO FİYAT LİSTESİ

Versiyonu: Joy 1.0 SCe 65 bg. Fiyatı: 826.900 TL.

Versiyonu: Joy 1.0 TCe 90 bg. Fiyatı: 857.000 TL.

Versiyonu: Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg. Fiyatı: 921.900 TL.

Versiyonu: Touch 1.0 TCe 90 bg. Fiyatı: 868.000 TL.

Versiyonu: Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg. Fiyatı: 959.900 TL.

Versiyonu: Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg. Fiyatı: 1.018.000 TL.

HONDA CİTY FİYAT LİSTESİ

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Donanımı: Elegance. Fiyatı: 976.000 TL.

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Donanımı: Executive. Fiyatı: 1.004.000 TL.

Renault gemileri yaktı! Clio için olmaz denilen fiyat: 360 bin TL