Resimli Ramazan mesajları: Ayetli, Kısa ve öz Ramazan ayı kutlama mesajları 2024

İslam alemi Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayı, bu gece ilk sahurla başlıyor. İslam alemi için kutsal olan bu ayda Müslümanlar farz kılınan oruç ibadetini yerine getirecekler. Bu mübarek ayın gelişini sevdiklerine Ramazan ayı kutlama mesajlarıyla müjdelemek isteyenler için Ramazan mesajları; Ayetli, Kısa, anlamlı sözler haberimizde yer alıyor. İşte en güzel Ramazan mesajları; Ayetli, Resimli, Kısa ve öz Ramazan ayı kutlama mesajları 2024

Ramazan ayı kutlama mesajları, WhatsApp üzerinden paylaşılmaya başlandı. Bu sene Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başlıyor. Bu kutlu ayın gelmesiyle birlikte Kısa, ayetli, dualı Ramazan mesajları, Resimli ve anlamlı sözler Whatsapp ve sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Sevdiklerinize ve dostlarınıza gönderebileceğiniz en güzel Ramazan mesajlarını bir araya getirdik. İşte Ayetli Ramazan mesajları, 'Hoş Geldin Ramazan' yazılı, resimli paylaşımlar

Ramazan ayı başlıyor. Bu değerli Ramazan ayı için kutlama mesajları da paylaşılmaya başlandı. Rahmet ve bereket ayı Ramazan'da sevdiklerinizle paylaşmak istediğiniz Ramazan mesajlarını sizler için derledik. İşte en güzel, uzun-kısa, ayetli, dualı, resimli ve anlamlı özel Ramazan mesajları...

RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJLARI

Ramazan Ayı'nın feyzi ve bereketiyle dolu günlerini en içten dileklerimle kutlar, dualarınızın kabul olmasını temenni ederim. Hayırlı Ramazanlar!

Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, bu ay edeceğiniz tüm dualarınız kabul olsun. Hayırlı Ramazanlar...

Mübarek Ramazan Ayı Kalbini O'nun yoluna kоymаyı Ellеrini daim O'nun dеrgаhınа аçmаyа vesile olsun.

Ramazan Ayı'nın manevi atmosferinde huzur ve mutluluğu bulmanız dileğiyle, bu mübarek ayın size sağlık, bereket ve başarı getirmesini dilerim. Hayırlı Ramazanlar!

Dostlukların sevgi ile beslendigi bu mübarek Ramazan ayında gönlünün sevgi ile dolup taşmasını dilerim.

Yeniden gelen Ramazan Ayı'nın, kalplerimize huzur, evlerimize bereket ve dünyamıza barış getirmesini temenni ederim. Ramazan Ayınız mübarek olsun!

Ramazan ayı ülkemize ve tüm inananlara güzellikler, mutluluk ve bolca huzur getirsin, kötülüklerden, fenalıklardan arınalım inşallah. Hayırlı Ramazanlar.

Ramazan'ın sıcaklığını ve huzurunu yüreğinizde hissetmeniz dileğiyle, bu mübarek ayın size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini dilerim. Hayırlı Ramazanlar!

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca Ay var, ama bu ay başka, Ramazan ayının gelişi sizlere ve sevdiklerinize mutluluklar getirsin...

Başı rahmet, оrtası merhamet, sonu ise cehennemden azad olan mübarеk Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.

Ramazan Ayı, manevi arınma ve ruhsal yenilenme zamanıdır. Bu mübarek ayın size huzur ve mutluluk getirmesini, dualarınızın kabul olmasını temenni ederim. Ramazanınız mübarek olsun!

Ramazan Ayı'nın bereketi ve huzuru hepimizin üzerine olsun. Dualarımızın kabul olduğu, sevgi ve paylaşımın arttığı mübarek günler dilerim. Ramazan Ayı'nız kutlu olsun!

"Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir"... Rahmet ile başlayan Ramazan ayinin Kurtuluş ile Tecelli bulması temennilerimle... Hayırlı Ramazanlar

Ramazan Ayı'nın gelişi, umut dolu dualarla ve manevi atmosferiyle yüreğimizi doldurur. Bu mübarek ayın bereketinden ve huzurundan en güzel şekilde istifade etmeniz dileğiyle, Ramazan Ayınız kutlu olsun!

KISA, AYETLİ, DUALI VE RESİMLİ RAMAZAN MESAJLARI VE SÖZLERİ

Ramazan Ayı, bereketi, huzuru ve sevgiyi beraberinde getirir. Bu mübarek ayın insanlığa barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini dilerim. Ramazan Ayınız mübarek olsun!

"Ramazan ayı, Kur'an'ın indirildiği aydır. Onda insanlar için apaçık deliller vardır; doğru yolu ve hidayeti ayırdeder." (Bakara Suresi, 185. Ayet)

Dininin sihhat ve selameti olan "Peygamber Efendimizin güzel ahlakina sahip olmaya "vesile olsun.

"Ey iman edenler! Oruç, sizden öncekilere farz kılındığı gibi, size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz." (Bakara Suresi, 183. Ayet)

Ramazan'ın rahmeti ve bereketiyle dolu günler bizlere geldi. Bu mübarek ayın bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Ramazan Ayınız mübarek olsun!

Allah'tan korkunuz. Beş vakit namazınızı kılınız. Ramazan orucunuzu tutunuz. Mallarınızın zekâtını veriniz. Yöneticilerinize itaat ediniz! Böylece Rabbinizin cennetine girersiniz." (Tirmizî, Cum'a 80)

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayınız Mübarek olsun...

Ellеrin semаyа, dillerin duаyа gönüllerin Mevla'ya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı'nın hаyırlаrа vesile olmasını dilerim. Hоşgeldin Ya Şehr-i Ramazan...

Oruç tutan müminin susması tesbih, uykusu ibadet, duası müstecap ve amelinin sevabı da çoktur. Hoşgeldin ayların en birincisi Ey Şehr-i Ramazan...

"Kim Ramazan ayında oruç tutarsa ve ona inanarak Kur'an'ı okursa, geçmiş günahları bağışlanır." (Buhari)

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve Ramazanınız mübarek olsun.

"Kim Ramazan'a oruçla başlarsa ve onu inanarak tamamlarsa geçmiş günahları bağışlanır." (Buhari)

"Ey iman edenler! Ramazan günlerinde oruç tutmanız sizden öncekilere farz kılındığı gibi, sizin üzerinize de farz kılındı." (Bakara Suresi, 183. Ayet)