Putin'den NYT muhabirinin sorusuna ilginç cevap: Sorumlusu Peskov

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'Yılın Sonuçları' programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Batılı medya kuruluşlarının temsilcilerinin neredeyse bir yıldır bu tür etkinliklere katılamadığını belirten New York Times gazetesi muhabirine yanıt veren Putin, ''Bu kesin Kremlin Sözcüsü Peskov'un işidir, ben açık ve demokrat görüşe sahip biriyim'' dedi.

Sputnik

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ilk kez gerçekleşmekte olan 'Vladimir Putin'le Yılın Sonuçları' programında merak edilenlere cevap verdi.

'KURALLARA DAYALI BİR DÜNYA DÜZENİ ARTIK YOK'

Çok kutupluluğa doğru giden dünyada daha önce 'kurallara dayalı bir dünya düzenine göre' oynandığını hatırlatan Putin, bu düzende aslında hiçbir kuralın olmadığının görüldüğüne vurgu yaparak, "Kurallara dayalı dünya düzenine gelince, gerçekte böyle kurallara dayalı bir düzen yok. Tüm dünya düzeni mevcut siyasi duruma ve bu düzeni destekleyenlerin çıkarlarına göre her gün değişiyor" dedi.

PUTİN, KREMLİN SÖZCÜSÜ'NE ESPRİYLE YAKLAŞTI: 'SORUMLUSU PESKOV'

New York Times gazetesi muhabiri, Batılı medya kuruluşlarının temsilcilerinin neredeyse bir yıldır bu tür etkinliklere katılamadığını söyleyerek bugünkü programda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Buna karşılık Rusya lideri, esprili bir tutumla bunun sorumlusunun Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov olduğunu söyledi. Peskov gülerek karşılık verirken Putin, "Ben açık ve demokrat görüşe sahip biriyim" diye ekledi.

Putin: Başkan Erdoğan ile anlaştık

Katliam planı deşifre oldu... İsrail'den ABD'ye yeni savaş takvimi: Kum saati doluyor

İsrail'de çatlak derinleşiyor... Mossad'ın teklifi geri çevrildi