Steam üzerinden PUBG ücretsiz nasıl indirilir? PUBG Battleground ücretsiz oldu!

PlayerUnknown's Battlegrounds yani bilinen adıyla PUBG tüm platformlarda ücretsiz oldu. Oyun severleri heyecanlandıran haber sonrası PUBG ücretsiz indirme yöntemleri de merak edilmeye başlandı. 12 Ocak 2022'de yapılacak ana sunucu bakımı sonrası tamamen ücretsiz olan oyun tüm platformlardan bedava indirilebilecek.

Oyun severleri sevindiren haber PlayerUnknown's Battlegrounds'dan geldi. Milyonlarca kişinin oynadığı ve turnuvaların düzenlendiği PUBG bedava oldu. Gencinden yaşlısına herkesin hoşuna giden PUBG birçok platformda ücretsiz olarak indirilmeye başlandı. Peki, PUBG ücretsiz olarak nasıl indirilir?

PUBG ÜCRETSİZ NASIL İNDİRİLİR?

PUBG'yi Steam üzerinden indirmek için; ilk olarak bilgisayarınızda yüklü olan Steam istemcisini açın. Steam üzerinden arama kısmına "PUBG: Battlegrounds" yazın ve oyunun sayfasını görüntüleyin. "Oyunu Oyna" butonuna tıklayın. Bu ilemin ardından indirme işlemi başlayacaktır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra otomatik kurulum gerçekleşecektir. Kurulumun ardından "Oyna" yazısına tıklayarak keyfini çıkarabilirsiniz.

BATTLEGROUND PLUS

PUBG: Battlegrounds'a para verip oyunun ücretsiz olmasına üzülmeyin, çünkü CS:GO'daki gibi prime hesap mantığı ile işleyecek. Daha önceden PUBG: Battlegrounds'ı satın alan kullanıcıların hesapları otomatik olarak Battleground Plus hesabına geçiş yapacaktır. Ücretsiz olduktan sonra da Battlegrounds Plus özelliğini satın alarak PUBG Battlegrounds'a tam erişim sağlayabilirsiniz.

BATTLEGROUNDS Plus yükseltme ürünü/DLC, oynaması ücretsize geçildikten sonra 12,99$ karşılığında satılacak.