PSG Dortmund maçı şifresiz mi, hangi kanalda ve saat kaçta? Şampiyonlar Ligi yarı final

PSG Dortmund maçı şifresiz mi, hangi kanalda ve saat kaçta? gibi sorular, pek çok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli olacak. Öte yandan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı, Alman ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti. Peki PSG Dortmund maçı şifresiz mi, hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimizde…

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon finalde yer almak isteyen Fransız ekibi, Alman ekibi ile yarı final rövanş mücadelesinde karşılaşacak. Dortmund PSG arasında gerçekleşen ilk Şampiyonlar Ligi yarı final maçında bol gol pozisyonu olsa da maç 1-0'lık Dortmund üstünlüğü ile sona ermişti.

Şampiyonlar Ligi yarı final İlk maçında girdiği pozisyonları değerlendiremeyen PSG, avantajı Alman ekibine kaptırdı. Ayrıca Fransa'da oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci mücadelesinde taraftarının önünde rakibini mağlup etmeyi planlayan PSG için tek farklı galibiyet yetmeyecek.

Fransız ekibinin doğrudan finale adını yazdırması için en az 2 farklı üstünlükle mücadeleden ayrılması gerekiyor. Öte yandan bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan Dortmund, tamamen Şampiyonlar Ligi finaline odaklandı. Tüm bunların sonucunda ise gol pozisyonları ile dolu bir mücadele olacağı tahmin ediliyor.

PSG Dortmund maçını sabırsızlıkla bekleyen birçok futbol tutkunu; PSG Dortmund maçı şifresiz mi?, PSG Dortmund maçı hangi kanalda? ve PSG Dortmund maçı saat kaçta? gibi soruları araştırmaya başladı. Ayrıca PSG Dortmund maçı ilk 11'leri de merak ediliyor. Peki PSG Dortmund maçı şifresiz mi? ve PSG Dortmund maçı hangi kanalda?

PSG DORTMUND MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

PSG Dortmund maçı şifresiz mi? sorusu pek çok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor.

Paris'te oynanacak rövanş karşılaşması 7 Mayıs Salı günü saat 22:00'de başlayacak.

Ayrıca karşılaşma şifresiz olarak TV8,5 ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Öte yandan PSG Dortmund maçı, Exxen üzerinden de takip edilebilecek.

PSG DORTMUND MAÇI İLK 11'LERİ

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes, Vitinha, Fabian Ruiz, Zaire-Emery, Dembele, Mbappe, Ramos.

Dortmund: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Emre Can, Sabitzer, Sancho, Brandt, Adeyemi, Füllkrug.