Prestij Meselesi sinemalara geldi mi, nerede yayınlanacak? Prestij Meselesi konusu ve oyuncu kadrosu!

Prestij Meselesi konusu ve oyuncu kadrosu sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu ve Azerbaycan'da da gösterime girecek Prestij Meselesi'nin tanıtımı büyük ses getirdi. Hilmi Topaloğlu'nun kurucusu olduğu Prestij Müzik dönemini anlatan filmin kadrosunda Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya ve Nursel Köse yer aldı.

Ünlü şarkıcı, yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği "Prestij Meselesi" filmi yoğun ilgi görüyor. Filmin tanıtımı İstanbul'da düzenlenen etkinlikte gerçekleşti. Prestij Meselesi'ni büyük bir merakla bekleyenler aramalarını hızlandırdı. Peki, Prestij Meselesi sinemalara geldi mi, nerede yayınlanacak? Prestij Meselesi konusu ve oyuncu kadrosu

PRESTİJ MESELESİ SİNEMALARA GELDİ Mİ?

Prestij Meselesi 3 Şubat 2023 Cuma günü Türkiye'nin 81 ilinde tüm sinemalarda gösterime giriyor. Film, şuan dijital platformlarda yer almayacak. Filmi izlemek isteyenler kendilerine en yakın sinema salonuna giderek gösterim saatlerini öğrenebilecek.

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül kimdir? Mahmut (Bazencir) Kırmızıgül kaç yaşında, annesi kim?

PRESTİJ MESELESİ KONUSU

Prestij Meselesi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor. 1991 yılında kurulan Presitj Müzik, 90'lı yıllarda ülke müziğine çok önemli isimleri kazandırdı. Bu dönemde Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in de yolu Prestij Müzik ile kesişti. Filmde, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları yolculuğa odaklanılıyor.

PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI

Filmin kadrosunda engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan PetekkayA, Nursel Köse, Mahmut Kırmızıgül, Celil Nalçakan, Melek Baykal yer alıyor.