Polis tayinleri ne zaman yapılacak, tarih verildi mi? Polis tayin tarihleri açıklandı mı?

Polis tayinleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçen hafta Komiser, Başkomiser ve Emniyet Müdürü terfi sonuçlarının açıklanmasının ardından tayin tarihleri merak konusu oldu. Polis tayinleri ne zaman yapılacak, tarih verildi mi? Polis tayin tarihleri açıklandı mı?

Polis tayin tarihleri ve atama sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tayin tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak. Polis tayinleri ne zaman yapılacak, tarih verildi mi? Polis tayin tarihleri açıklandı mı? Tayin başvurusu yapan adaylar, sonuçlarını EGM'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenecek.

POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI MI?

Polis tayin tarihleri henüz açıklanmadı. Resmi bir duyuru geldiği zaman detaylar haberimizde yer alacaktır.

Polis tayin atama sonuçlarının geçtiğimiz yıl olduğu gibi Mayıs-Haziran döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanması bekleniyor.

POLİS TAYİN SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Polis tayin atama sonuçları, başvuru yapan polislerin cep telefonu numaralarına SMS yöntemi ile gönderilecek. Ayrıca sonuçlara, POLNET sistemi üzerinden de erişim sağlanabilecek.

Ataması gerçekleştirilen polisler Pol-Net sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile atama sonuçlarına ulaşabilecekler. 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet amiri ile emniyet müdürü rütbesindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının ardından gerçekleştirilecek. Nitekim halen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki illerimizde görev yapan yaklaşık 62 bin personelimiz yapılan değişiklikteki sürelere tabi olacak ve bu durumdan yararlanacaktır. Hizmet süresi artan yerlerde halen görev yapan personelimiz ise artıştan etkilenmeyecektir.