Plajdaki topu bulmak her yiğidin harcı değil... Saniyesinde fark eden herkesin IQ'su çok yüksek çıkıyor

Araştırmalar normal bir insan beyninin her açıdan farklı bir algı oluşturan nesne veya görüntülere farklı bakabileceğini gösteriyor. Çoğu zaman bu optik yanılsamalar olayları nasıl algıladığınıza ve zeka seviyenize ışık tuttukları için psikanaliz testinin bir parçası haline gelmiştir. Sizlere bu kez plaj resminin içindeki gizli topu bulmanız gereken optik illüzyonun zekice bir örneğini bulduk. Peki, sahildeki gizli topu görebiliyor musunuz? İşte milyonların merak ettiği cevap

Bu optik illüzyon insanların aileleriyle birlikte gün geçirdikleri bir kumsalın güzel resmini gösteriyor. Çocuklar kumsalın kenarlarında oynuyor ve çocuklardan biri kumdan kale yapıyor. Bu optik illüzyonun en zor yanı, kumsaldaki gizli topu tespit etmektir. Görüntü binlerce kişinin kafasını karıştırırken çoğu kişi plajdaki topu bulmaya çalışırken bulamadığını yorumlarda bildirdi. Peki, siz topu görebildiniz mi? Merak edenler için cevap aşağıda yer alıyor.

PLAJDAKİ TOPU KAÇ KİŞİ GÖRDÜ?

Bu optik illüzyon görüntüsüne yakından bakın ve kumsalın içindeki gizli topu bulmaya çalışın.

SADECE 7 SANİYENİZ VAR

Plaj resmindeki gizli topu sadece 7 saniyede tespit etmeyi başarırsanız profesörlere benzer olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia ediliyor.

Saniyeler içinde bulan kişilerin zihni son derece sağlıklı çıkıyor! Farklı Pikachu'yu bul farkını göster!

TOPUN YERİNİ SÖYLÜYORUZ

Topun rengi şemsiyeye oldukça benzediği için resmin içindeki gizli topu bulmak çok zor görünebilir.

Ama resmin sol tarafına bakarsanız topun büyük şemsiyenin altında saklandığını görürsünüz.

ZOR TESTLERİ ÇÖZEN HERKES...

Araştırmalar, zor bulmacaları çözerek beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız o kadar akıllı olduğunuzu ortaya çıkarıyor.

Kızılcık sepetine sızmış karıncayı bulabilir misin? 9 saniyede bulamayacağınızı iddia ediyoruz!