Pis Yedili'nin Trafo'suydu! Halil Babür'ün yeni dizisi ortaya çıktı

Pis Yedili dizisi, 2011 yılında Show TV'de izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede sevilen dizide dikkat çeken karakterlerden biri, Halil Babür'ün canlandırdığı Trafo'ydu. Öte yandan Halil Babür'ün yeni dizisi belli oldu. Detaylar haberimizde…

Pis Yedili dizisi bir dönem pek çok dizisever tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca 2011-2014 yılları arasında devam eden Pis Yedili dizisinde; Burak Alkaş, Uraz Kaygılaroğlu, Sezer Arıçay ve Halil Babür gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Pis Yedili dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Halil Babür'ün canlandırdığı Trafo'ydu.

HALİL BABÜR'ÜN YENİ DİZİSİ ORTAYA ÇIKTI

Halil Babür, Pis Yedili dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin beğenisini toplamıştı. Bu nedenle yeni dizisi de pek çok insan tarafından merak edilebiliyor.

Halil Babür'ün yeni dizisi atv'de başlayacak Yaban Çiçekleri. Halil Babür dizide Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Ela Ataman karakterinin abisi, Kenan Ataman karakterini canlandırıyor.

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI

Halil Babür'ün de rol aldığı Yaban Çiçekleri dizisi, 25 Mart 2024 tarihinde başlayacak. Bu nedenle Yaban Çiçekleri oyuncuları da pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. Peki, Yaban Çiçekleri oyuncuları kimler?

Yaban Çiçekleri oyuncularından bazıları aşağıda yer alıyor.

Halil Babür - Kenan Ataman

Aslıhan Malbora - Ela Ataman

Büşra Pekin - Berna Ataman

Tilbe Saran - Nurten Ataman

Akın Akınözü - Kılıç Tütüncü

Arif Pişkin - İhsan Kuloğlu

Bige Önal - Behice Başgil