Pegasus 9 Euro kampanyası bitti mi? Pegasus 9 Euro kampanyası 2024 detayları

Pegasus'ta seçili yurt dışı uçuşları 9 Euro + vergilerle başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sadece 200.000 adet koltukla geçerli bu fırsatta biletler flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler ''Pegasus 9 Euro kampanyası bitti mi? Biletler nasıl alınır?'' sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Pegasus 9 Euro kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya dahilinde 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 uçuş tarihli belirtilen yurt dışı hatlarındaki seçili uçuşlarda Light Paket biletleri Pegasus BolBollulara 9 Euro+vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki, Pegasus 9 Euro kampanyası bitti mi? Bilet nasıl alınır?

KAMPANYALI BİLET NASIL ALINIR?

Biletleme tarihi: 14-15 Ağustos 2024 tarihleri

Uçuş tarihi: 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Tarihleri: Kampanya, 14 Ağustos 2024 - 15 Ağustos 2024 (Türkiye yerel saatine göre 14 Ağustos 2024 saat 08.55'ten itibaren 15 Ağustos 2024 saat 23.59'a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir) tarihleri arasında biletlemesi yapılacak ve burada belirtilen Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihi aralığında ve Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar dahilinde gerçekleştirilecek olan yurt dışı direkt uçuşlarda geçerlidir.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihi: Kampanya, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 (Türkiye yerel saatine göre 1 Kasım 2024 saat 00.01'den itibaren 30 Mart 2025 saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve aşağıda belirtilen hatlarda seçili yurt dışı direkt uçuşları için geçerli olacaktır.

Kampanyadan Yararlanabilecek Kişiler: Kampanyadan yalnızca Pegasus BolBol üyeleri faydalanabilir. Pegasus BolBol üyesi değilseniz hemen ücretsiz üye olabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kampanya, aşağıda listelenen yurt dışı hatlarda seçili direkt uçuşlarda toplam 200.000 adet koltuk için geçerlidir.

Kıbrıs uçuşları Kampanya kapsamında değildir ve aşağıda sayılan hatlar dışında yapılan biletlemelerde Kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanya sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Pegasus'un farklı hava yolları ile ortak icra ettiği uçuşlar Kampanya kapsamı dışındadır.

Ücret: Kampanyadan aşağıda belirtilen yurt dışı hatlarındaki seçili direkt uçuşlarda 9 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla faydalanabilirsiniz:

Taşıma Ücreti (a) Baz Ücret, (b) Yakıt Harcı, (c) Havalimanı Vergisi, (d) Check-in Bedeli ve (e) Hizmet Bedelinden oluşmaktadır. Kampanya çerçevesinde vergiler Taşıma Ücreti kalemlerinden (c) Havalimanı Vergisi kalemini ifade eder. Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.

Belirtilen 9 Euro + vergilerden başlayan fiyatlar aşağıda listelenen yurt dışı hatlarda seçili uçuşlarda ve yalnızca Light Paket için geçerlidir ve seçilecek uçuşa göre (güzergah, tarih, saat vs.) farklılık gösterebilir. Toplam Taşıma Ücreti üzerine eklenecek ek ürün ve hizmetler (koltuk seçimi, yemek seçimi, ek bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Bununla beraber 14-15 Ağustos tarihleri arasında, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 tarihleri arasındaki yurt dışı uçuşlarımızda (Kıbrıs hariçtir) koltuk seçimi yapan yolcularımız %30 koltuk seçimi indirimi ile koltuk satın alınabilecektir. Uçuşunuzda koltuk seçiminizi yaptıktan sonra ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki "Koltuk Seçiminde %30 indirim" butonuna tıklandığında, bilet tutarına koltuk ücretindeki söz konusu indirim otomatik olarak yansıyacaktır.

o "Koltuk Seçiminde %30 indirim" bu kampanya kapsamında aşağıda listelenen yurt dışı hatlardaki seçili yurt dışı uçuşlarında satın alınacak koltuklar dahil olmak üzere 14-15 Ağustos tarihleri arasında satın alınacak bütün yurt dışı uçuşlarındaki koltuk alımlarında geçerli olacaktır.

o Uçuşunuzda tercih ettiğiniz pakete koltuk seçimi halihazırda dahilse, koltuk seçiminde yansıtılacak olan %30 indirim geçerli olmaz. İndirimin yansıtılabilmesi için paketinize koltuk seçiminin Ek Ürün ve Hizmet olarak eklenmiş olması gerekmektedir.

Koltuk Adedi: Kampanya kapsamında listelenen yurt dışı hatlardaki seçili yurt dışı uçuşlarında ilgili Light Paket ücret sınıfından sunulan koltuk adedi sayı ile sınırlı olup toplam 200.000 adettir. Koltuk adedi Kampanya süresi dolmadan tükendiğinde Kampanya kendiliğinden derhal sona erecek ve bu Kampanyaya tabi olarak hiçbir hak talebinde bulunulamayacaktır.