Paris´ten Sevgilerle filmi ne anlatıyor? Paris´ten Sevgilerle konusu ve oyuncu kadrosu!

Paris´ten Sevgilerle filmi bu akşam Star TV'de yayınlanacak. Film hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Paris´ten Sevgilerle konusu ve oyuncu kadrosu! Paris´ten Sevgilerle filmi ne anlatıyor?

Bu akşam ekrana Paris´ten Sevgilerle filmi geliyor. Jonathan Rhys Meyers ve Pierre Morel ortak yönetmenliğini yapılıyor. 2010 yapımı olan aksiyon filmi Paris´ten Sevgilerle konusu ve oyuncu kadrosu! Paris´ten Sevgilerle filmi ne anlatıyor?

PARİS´TEN SEVGİLERLE KONUSU NEDİR?

Fransa'daki Amerikan büyükelçisinin kişisel yardımcısı olan James Reese'in gıpta edilen bir hayatı ve güzeller güzeli bir kız arkadaşı vardır. Ancak Reese'in gerçek tutkusu, CIA'nin alt kademe çalışanı olarak yaptığı gizli işlerdir. Tüm isteği, ajan olmak ve gerçek bir operasyona tanıklık etmektir.

Sonunda Reese'in dileği gerçekleşir ve ona ilk kez üst düzey bir görev verilir. Şanslı olduğunu düşünen Reese'in hevesi kursağında kalır. Zira iş ortağı, her an silahını ateşlemeye hazır, pervasız ve sağı solu belli olmayan Charlie Wax'tır. Paris'e düzenlenecek olan bir terörist saldırıyı durdurmak için görevlendirilen ikili, kendini silahların susmadığı bir mücadelenin ortasında bulur.

PARİS´TEN SEVGİLERLE OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Pierre Morel'ın yaptığı gerilim aksiyon türündeki Paris'ten Sevgilerle filmi oyuncuları John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden gibi başarılı isimlerden oluşuyor.