Özlenen isimler geri döndü! İşte Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezon oyuncuları...

Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonu başlıyor. Hem ekran başında hem de tiyatro salonunda sevilen oyuncuların eğlenceli skeçleri ile izleyicileri kahkahaya boğduğu Çok Güzel Hareketler 2 bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Bu sene özlenen isimler de yeniden sahnede olacak...

Yılmaz Erdoğan Genel Sanat Yönetmenliği'nde çekilen Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonu ile Star Tv ekranlarına dönüyor. Atölyeden yeni çıkan, günü ve gündemi incelikli işleyen skeçlerle izleyicileri buluşturmaya devam ediyor. Peki, bu sezon kadroda kimler var, kimler yok? İşte Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezon oyuncuları...

ÖZLENEN İSİMLER YUVAYA DÖNDÜ

Geçtiğimiz sene gidişi ile hayranlarını üzen Evliya Aykan bu sezon Çok Güzel Hareketler 2'ye geri döndü. Yeni sezon tanıtımında da yer alan Evliya Aykan'ı görenler "Evliya gelmiş o zaman bu sezon izlenir" yorumunda bulundu.

"Açın kapıyı" skeçi ile hafızalara kazınan Gürhan Altundaşar geçtiğimiz sene ekipten ayrıldıktan sonra bir dönem bir başka tiyatro-skeç programı olan Güldür Güldür Show'da da rol almıştı. Ünlü oyuncu eski ekibine bu sezon geri döndü.

Yeni sezona damga vuracak diğer isimlerden biri de Hamza Yazıcı oldu. Geçen sezon Güldür Güldür'de yer alan Fatih Öztürk de bu sezon ÇGH 2 ekibinde olacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 YENİ SEZON OYUNCULARI

Arif Güloğlu

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Birsel Kılınçcı

Cemile Canyurt

Cenan Adıgüzel

Ebru Yücel

Emre Aslan

Engin Demircioğlu

Ezgi Özyürekoğlu Saka

Evliya Aykan

Fatih Öztürk

Gürhan Altundaşar

Hacı Ahmet Ak

Hamza Yazıcı

Hilmi Deler

Ömer Faruk Çavuş

Safa Sarı

Tuğba Yılmaz

Yeşim Dursun