PlayStation oyunu Marvel's Spider Man PC'ye geliyor! Oyunseverlere müjde!

Marvel çizgi romanlarının en sevilen karakterlerinden Spider-Man'in oyunu Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man Miles Morales'in PC'ye geliyor. PlayStation'a özel olarak çıkarılan oyun serisinin PC'ye gelmesi şimdiden milyonlarca oyunseveri heyecanlandırdı. Oyun, 12 Ağustos 2022'de bilgisayar platformuna çıkacak.

Yaklaşık dört yıldır yalnızca PlayStation sahiplerinin oynayabildiği Spider-Man oyunu artık PC'ye geliyor. Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Games ve Nixxes Software'in yaptığı Marvel's Spider-Man Remastered ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales, PC için duyuruldu. Oyun 12 Ağustos tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

12 AĞUSTOS'TA ÇIKACAK

Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC'de piyasaya sürülmesi, Sony'nin PC'yi kendi Playstation konsollarına eşlik eden bir platform haline getirme taahhüdünü sürdürüyor. God of War, Days Gone, Horizon Zero Dawn gibi PlayStation'a özel olarak çıkan oyunlara şimdi de Marvel's Spider-Man Remastered, 12 Ağustos 2022'de Steam ve Epic Games'e çıkış yapacak. Ayrıca oyunun 3 farklı hikaye DLC'si de oyuna dahil olacak.

MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES

PC sahipleri için tek güzel haber Marvel's Spider-Man değil, Marvel's Spider-Man Miles Morales de PC için duyuruldu. Ancak şu an için net bir çıkış tarihi yok. Yalnızca 2022'nin sonbahar aylarında çıkış yapacağı söylendi. Her iki oyunun PC detayları da daha sonrasında paylaşılacak.