Oyunseverler için son fırsat: Popüler yarış oyunu Epic Games Store'da ücretsiz! Steam'da 21 dolar...

Epic Games Store her hafta ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. Steam'da 21 dolardan satışa sunulan Dakar Desert Rally yarış oyunu, Epic Games Store'da ücretsiz olarak oyunseverlere sunuldu. Ayrıca oyunseverler için son fırsat 22 Şubat saat 19:00 olarak belirtildi. Detaylar haberimizde…

Epic Games Store her hafta oyunseverler için ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. Ayrıca 15-22 Şubat tarihlerinde ücretsiz sunulan oyun açıklandı. Nitekim Steam'da 21.69 dolardan satışa çıkartılan Dakar Desert Rally yarış oyunu, 22 Şubat 19:00'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunuluyor.

EPİC GAMES STORE'DA ÜCRETSİZ

Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu, Dakar Desert Rally oldu. Saber Interactive tarafından yayınlanan Dakar Desert Rally, 22 Şubat 19:00'a kadar ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebiliyor.

Dakar Desert Rally yarış oyunu 2022'de yayımlandı ve kısa sürede birçok oyunseverin ilgisini çekmeyi başardı. Ayrıca Steam'da 21.69 dolardan satışa devam eden Dakar Desert Rally, oyunseverlere Dakar Rallisi deneyimi sunuyor.

DAKAR DESERT RALLY NASIL ÜCRETSİZ ALINIR?

Dakar Desert Rally yarış oyununu Epic Games Store'dan ücretsiz bir şekilde almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Öncelikle Epic Games Store web sitesi veya masaüstü uygulamasında oturum açılır.
  • Ardından Dakar Desert Rally sayfasına giriş yapılır.
  • Devamında sağ tarafta bulunan satın alma butonuna tıklanır (ücretsiz olduğu yazar) ve işlemin tamamlanması beklenir.
  • Bu sayede Epic Games Store'da bulunan Dakar Desert Rally yarış oyunu, ücretsiz bir şekilde kütüphaneye eklenebilir.