Kim Milyoner Olmak İster'de cevabı sunucuda gizli soru! Öyle bir soruda joker kullandı ki...

Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle pazar akşamı izleyici karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Milyoner'in son bölümünde yarışan 18 yaşındaki İdil Aybala Esmer'e çıkan 10 bin TL değerindeki soru herkesi şaşırttı. Yarışmacıya sorulan soruda şıklarda Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alması hem yarışmacıyı hem de izleyicileri heyecanlandırdı.


Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde çıkan soru hem yarışmacıyı hem de seyircileri şaşırttı. Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Milyoner'de sinema alanında çıkan bir soru yüzleri güldürmeyi başardı. Yarışmacı İdil Aybala Esmer'e yöneltilen soruda şıklarda Kenan İmirzalıoğlu'nun da yer alması sevindirdi.

CEVABI SUNUCUDA GİZLİ SORU

Aslen Trabzonlu olan ve yarışmaya İstanbul'dan katılan İdil Aybala Esmer kendisine sorulan sorulara doğru cevaplara vererek 10 bin TL değerindeki soruya gelmeye hak kazandı. Yarışmacıya yöneltilen soruda ise Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alması hem İmirzalıoğlu'nun hem de stüdyodakileri güldürdü.

Yarışmacıya: "Sinemada, Yandım Ali, Akrep Celal, Cingöz Recai, Cevher ve Devran adlı karakterleri canlandıran oyuncu kimdir?" sorusu yöneltildi. Sorunun şıklarında ise, Uğur Yücel, Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu ve Haluk Bilginer yer alıyordu.

JOKER KULLANDI

İdil Aybala Esmer sorunun yanıtını bilmediği için seyirci joker hakkını kullandı. Seyircilerin yüzde 66'sı "C Kenan İmirzalıoğlu" yanıtını verdi. Aybala Esmer de seyircilere güvenerek C şıkkını yani doğru cevabı tercih etti.

CEVABI SUNUCUDA GİZLİ SORU

Kenan İmirzalıoğlu'nun okuduğu sorunun cevap seçeneği olması herkesi güldürürken soru sosyal medyada gündeme girmeyi başardı.