Orman Çocuğu konusu ne? Orman Çocuğu ne zaman çekildi?

Orman Çocuğu filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Orman Çocuğu filmi bu akşam ATV ekranlarında yayınlanıyor. Jon Favreau tarafından yönetilen, Justin Marks tarafından yazılan ve Walt Disney Pictures tarafından üretilen fantezi macera filmi Rudyard Kipling'in Ormanın Kitabı hikâyelerinin uyarlaması olan Disney'in 1967'de çektiği Orman Çocuğu filminin yeniden çevrimidir. İşte Orman Çocuğu konusu ve oyuncuları...

Orman Çocuğu filmi bu akşam ekrana geliyor. Mowgli (Neel Sethi), bebekken geldiği ormanda kurtlar tarafından büyütülmüş, siyah panter Bagheera'nın (orijinal seslendirme Ben Kingsley) akıl hocalığıyla çok şey öğrenmiş bir çocuktur. Ancak insanlardan hoşlanmayan Bengal kaplanı Shere Khan (orijinal seslendirme Idris Elba) onu ormanda istemeyince evi, bildiği tek yeri terk etmek zorunda kalır. Yolculuk boyunca birbirinden değişik yaratıklarla ve durumlarla karşılaşan Mowgli, kendini keşfetmek yolunda çok daha fazlasını öğrenecektir.

ORMAN ÇOCUĞU KONUSU

Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli'ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır.

Rudyard Kipling'in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau sırtlarken uyarlama senaryo ise Justin Marks'a ait. Disney tarafından hayata geçirilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Kingsley ve Neel Sethi isimleri başı çekerken kadroda onlara Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong'o ve Giancarlo Esposito isimleri yer alıyor.

Yönetmen: Jon Favreau

Oyuncular: Neel Sethi, Bill Murray, Ben Kingsley