Optik illüzyon: Kumruların arasındaki baykuşu kimse bulamadı! Peki sen bulabilir misin?

Optik illüzyon testleri hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Çünkü gizlenen görsellerin bulunması hem zeki olmayı hem de fazlaca odaklanmayı gerektirebiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde de kumruların arasında gizlenen bir baykuş yer alıyor. Ancak şu ana kadar kimse kumruların arasındaki baykuşu bulamadı. Peki sen bulabilir misin? İşte detaylar…

Optik illüzyon testlerini belirtilen sürelerin içerisinde çözmek hem zeka hem de odaklanma gerektirebiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde de kumruların arasında gizlenen baykuşun 5 saniyede bulunması isteniyor. Ancak optik illüzyon testinde birçok kumrunun olması, tek olan baykuşun bulunmasını zorlaştırabiliyor.

KUMRULARIN ARASINDAKİ BAYKUŞU KİMSE BULAMADI

Kumruların yoğun şekilde yer aldığı bu optik illüzyon testinde, sadece bir baykuş görseli bulunuyor. Ayrıca bu optik illüzyon testi 121 kişiye gösterildi ancak şu ana kadar kimse gizli baykuşun yerini 5 saniyede bulamadı.

Peki siz kumruların arasındaki gizli baykuşu 5 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Baykuş İpucu: Kumruların arasında gizlenen baykuşu bulamayanlar, optik illüzyon testinin orta, sağ ve alt tarafına bakabilirler.

OPTİK İLLÜZYON TESTİNİN SONUCU

Kumruların yoğun şekilde bulunduğu bu optik illüzyon testinde gizli baykuşun 5 saniyede bulunması isteniyordu. Ancak pek çok kişi bulmakta zorlanabiliyor. Eğer sizde bulmakta zorlandıysanız, işte optik illüzyon testindeki yeri;

Lionel Messi'yi 7 saniyede sadece üstün zekalılar bulabiliyor! Futbol dünyasını şaşırtan optik illüzyon