Optik illüzyon: Fenerbahçeliler bile Edin Dzeko'yu bulamadı! 7 saniyede 116 kişiden 3'ü bulabildi

Fenerbahçelileri bile zorlayabilen bu optik illüzyon testi; Edin Dzeko, Vincent Aboubakar ve Mauro Icardi görsellerine istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenilen, Edin Dzeko görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak Vincent Aboubakar ve Mauro Icardi görsellerinin yoğunlukta olması, Fenerbahçeli olanları bile şaşırtabiliyor. İşte detaylar…

Fenerbahçeli olanları bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi, Edin Dzeko, Vincent Aboubakar ve Mauro Icardi görsellerine istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenilen, Edin Dzeko görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak Mauro Icardi ve Vincent Aboubakar görsellerinin fazla olması, Edin Dzeko görsellinin bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor. Nitekim Fenerbahçeli olanlar bile bulmakta zorlanabiliyor.

FENERBAHÇELİLER BİLE EDİN DZEKO'YU BULAMADI

Bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçeliler bile Edin Dzeko görselini bulmakta zorluk yaşayabiliyor. Çünkü görsellerin küçük olması ve Vincent Aboubakar ile Mauro Icardi görsellerinin fazla olması, Fenerbahçeli futbolcunun bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor.

Bu optik illüzyon testi, Türkiye'de yarısı Fenerbahçeli olmak üzere toplam 116 kişiye gösterildi. Ancak sadece 3 kişi 7 saniyede Edin Dzeko görselini bulabildi.

Peki Fenerbahçeli olanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Edin Dzeko görselini bulamayanlar, optik illüzyon testinin orta hafif sol tarafına daha dikkatli bakmalılar.

OPTİK İLLÜZYON TESTİNİN SONUCU

Fenerbahçeli olanların bu testte Edin Dzeko görselini daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Ancak 116 kişiden sadece 3'ü 7 saniyede başarılı olabildi. Çünkü Vincent Aboubakar ve Mauro Icardi görsellerinin yoğunlukta olması işleri fazlaca zorlaştırabiliyor.

Eğer siz de Edin Dzeko görselini bulamadıysanız, işte optik illüzyon testindeki yeri;

Kişilik testi: Tek soru tek cevap! Telefon kilidi seçimine göre zeki ve lider misin?