Optik illüzyon: Cristiano Ronaldo'yu kimse 6 saniyede bulamadı! Peki siz bulabilir misiniz?

Cristiano Ronaldo görselinin bulunduğu bu optik illüzyon testinde, Kylian Mbappe ve Neymar görselleri de bulunuyor. Ayrıca Cristiano Ronaldo görselinin 6 saniyede bulunması isteniyor. Ancak Kylian Mbappe ve Neymar görsellerinin fazla olması, işleri oldukça fazla zorlaştırabiliyor. İşte detaylar…

Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe ve Neymar görsellerinin yer aldığı bu optik illüzyon testinde, Kylian Mbappe ve Neymar görselleri yoğunlukta bulunuyor. Bunun yanı sıra Cristiano Ronaldo'nun tek görseli yer alıyor. Optik illüzyon testinde beklenen ise, Cristiano Ronaldo'nun 6 saniyede bulunması oluyor. Ancak Kylian Mbappe ve Neymar'ın yoğunlukta olması, işleri fazlaca zorlaştırabiliyor.

CRİSTİANO RONALDO'YU KİMSE 6 SANİYEDE BULAMADI

Kylian Mbappe ve Neymar'ın yoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, Cristiano Ronaldo'nun 6 saniyede bulunması isteniyor. Ayrıca bu optik illüzyon testi toplam 322 kişiye gösterildi ancak Cristiano Ronaldo'nun yerini kimse 6 saniye içerisinde bulamadı. Peki siz bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Yıldız futbolcuyu göremeyenlerin fotoğrafın sol alt tarafına bakmaları tavsiye ediliyor.

OPTİK İLLÜZYON SONUCU

Neymar ve Kylian Mbappe görsellerinin yoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, Cristiano Ronaldo görselinin 6 saniye içerisinde bulunması isteniyordu. Ancak optik illüzyon testinde Kylian Mbappe ve Neymar görsellerinin yoğunlukta olması, işleri fazlaca zorlaştırabiliyordu.

Ronaldo görselini bulamayanlar aşağıdaki resme bakabilirler. Nitekim optik illüzyon testindeki Ronaldo görselinin yeri aşağıda işaretlenmiş bir şekilde gösteriliyor.

Ronaldinho'yu hatırlıyor musun? Optik illüzyon: 151 kişiye soruldu sadece 10 kişi 5 saniyede bulabildi