Onur Akay'a zorlama hapis istemi! Hayat Devam Ediyor'un yıldızı Meltem Miraloğlu'nun şikayetçi olmuştu

Hayat Devam Ediyor dizisiyle yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, hakkında çeşitli magazin programlarında yorumlarda bulunan ve koruma kararı tedbirini ihlal eden şarkıcı Onur Akay hakkında zorlama hapis istemi talebinde bulundu. Onur Akay, zorlama hapis cezasını çekti ve serbest kaldı.

Türkiye'de, başrolü olduğu 'Hayat Devam Ediyor' dizisiyle tanınan ancak daha sonra Amerika'ya yerleşen oyuncu Meltem Miraloğlu, Ekim 2019'da kendisinden tam 48 yaş büyük olan Patrick isimli bir Amerikalı ile evlenmiş ve bu haberi de kamuoyuna ilk olarak, ses sanatçısı Onur Akay duyurmuştu. Miraloğlu, evliliği hakkında magazin programlarında yorumlarda bulunan Akay hakkında üç ay süre ile konuşma yasağı getirmişti.

Posta'da yer alan habere göre; bununla da yetinmeyen Miraloğlu daha sonra, Akay hakkında 3 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği öne sürerek zorlama hapis cezasına tabi tutulmasına karar verilmesi için mahkemeye başvurdu.

BALIKESİR'DE TRAFİKTE GÖRÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de kolluk güçleri tarafından trafikte çevrilen bir araç içerisinde Onur Akay'a rastlandı. GBT'sine bakılan Akay'ın arandığı ortaya çıktı. Bu karardan habersiz olan Akay, polis ekipleri eşliğinde Edremit Adliyesi'ne götürülerek Burhaniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna aktarıldı.

Cezasını tamamlayan Akay daha sonra serbest kaldı.