Bunu yapan kazançlı çıkacak! Öngörülerinde yanılmayan isimden altın fiyatları için can alıcı ikaz!

Uzman isimlerden altın fiyatları için yeni tahminler gelmeye devam ediyor. Haziran ayının ortalarına doğru piyasalarda hareketlilik başladı. Küresel piyasalarda fiyatların sık sık değişmesiyle birlikte göz iç piyasalardaki son durum merak ediliyor. Uzman isimler güvenli liman olarak tabir edilen iki değerli yatırım aracı hakkındaki son gelişmeleri değerlendirdi. Gregor Gregersen, ons altının yıl sonu en az 2000 dolar, ons gümüşün ise 26 dolar olacağını ifade etti. Milyonlarca kişi şimdi yaşanacak son gelişmelere odaklandı.

aksam.com.tr

Altın fiyatlarında özellikle son günlerde küresel piyasalarda dikkat çeken değişimler yaşamaya devam ediyor. 1000 TL üzerini gören gram altın sabah saatlerinde 1023 TL seviyelerinde yer alıyor. Hal böyle olunca yüz binlerce kişi uzman yorumlarını takip ediyor. Bilindiği üzere gümüş ve altın ons fiyatları iç piyasalarda dikkat çeken değişimlere neden oluyor. Küresel piyasalardaki son durumu değerlendiren Gregor Gregersen, iki değerli yatırım aracı için için sahip olacağınız en iyi varlık uyarısında bulundu.

BUNU YAPAN KAZANIR

Uzmanlar panikle alım satım yapılmasının doğru olmadığı konusunda çeşitli açıklamalar yapıyor. ABD'nin açıklayacağı enflasyon rakamları küresel piyasalar için etkili olacak.

UZMAN İSİMDEN UYARI

Silver Bullion Pte'nin kurucusu Gregor son yaptığı açıklamada, "Fiziksel altın ve gümüş gibi güvenli liman varlıklar sahip olabileceğiniz en iyi varlıktır" ifadelerini kullandı.

ONS GÜMÜŞ İÇİN BOMBA TAHMİN

Gregersen, yıl sonuna kadar ons altının 2.000 dolar ve ons gümüşün 26 dolar olacağını sözlerine eklerken beklenmedik gerilim olması durumunda bu seviyeleri de aşabileceğini söyledi.

1.860 DOLAR SINIRINA TAKILDI

1.860 dolar seviyesini aşamayan ons altın 4 Haziran sabah 09.30 itibariyle 1.850 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

ONS ALTINDA TARİHİ SEVİYE GÖRÜLECEK Mİ?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ons altının bir süre 1.800-1.900 dolar aralığında hareket ettikten sonra Haziran sonrasında merkez bankalarının yapacağı faiz artışlarının da etkisiyle onsun 1.950 doların üzerine çıkmasının sürpriz olmayacağını söyledi.

Açık açık tarih verdi! Altın yatırımcıları bu haberi bekliyordu

Altın fiyatlarında ibre yön değiştiriyor! Ons altında tarihi seviye işaret edildi! Sene sonu en az...

Herkes "yükseliş nereye kadar sürecek" diye soruyor! Altını olanlar dikkat!

Gram altın nereye gidiyor? Kuyumculardan çarpıcı tahmin!