Ömer 36. bölüm full izle tek parça! Ömer 36. bölüm izle son bölüm kesintisiz full izle!

Ömer 36. bölüm izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Ömer dizisinin son bölümünde; Ömer ve Gamze'nin yaşadığı çatışmalar içinden çıkılması zor bir noktaya taşınır. Şule, amacına ulaşabilecek mi? İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Ömer 36. bölüm full izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar

Ömer dizisi 36. Bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer 36. bölümde; Nevzat'ın attığı bir adım Ömer ve Gamze arasında yeni bir tartışmanın doğmasına neden olurken İzzet, hiç beklenmedik birinin yardımıyla Reşat ve ailesine hazırladığı oyun için düğmeye basar. İşte Ömer 36. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti

ÖMER 36. BÖLÜM İZLE!

Ömer dizisi, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00'de Star'da.

ÖMER 36. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Star Tv'de ekrana gelen dizi, yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer'in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

ÖMER 36. BÖLÜM ÖZETİ

Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer, 36. bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Ömer 36. bölümde; Şule'nin amacının dostane olmadığından artık iyice emin olan Gamze, tereddüt etse de durumu dile getirir. Şule'nin açıklaması ikiliyi tatmin etmezken, Ömer ve Gamze'nin yaşadığı çatışmalar içinden çıkılması zor bir noktaya taşınır.

Çiçek ile evliliğe henüz alışamayan Reşat bu durumun sıkıntılarını yaşarken, Tahir'in kimlerle çalışmaya başladığına dair aklındaki büyük sorulara cevaplar bulmaya çalışır.

Kendilerini büyük bir tuzağın ortasında bulan Eda ve Emine şimdilik kurtulmayı başarsa da Atilla'nın şantajına maruz kalmak Eda'yı istemediği şeyleri yapmak zorunda bırakır.

Nevzat'ın attığı bir adım Ömer ve Gamze arasında yeni bir tartışmanın doğmasına neden olurken İzzet, hiç beklenmedik birinin yardımıyla Reşat ve ailesine hazırladığı oyun için düğmeye basar.